Skitsvårt


Ah, fuck it.
Inte trodde jag att det skulle bli såhär svårt att packa! Resväskan är nästan full, men jag har en hel del jag fortfarande vill få ner. Attans! Jag som trodde att detta skulle gå lätt.. Jeje, nu får det vara bra för idag. Ska köra till farfar nu en stund, sen till syster och tillbringa några timmar med henne & efter det hem igen och umgås med en vän.

Stolthet och respekt. Roligt att sånt blir så himla viktigt såfort det inte är personen själv som gör 'fel'. Det har inte kunnat visats prov på något av det förut, men nu så jäklar vad bra man är. Högmod, det får mig att spy.

Detta är det nya nu vettni,
ge kommentarer och pikar över bloggen ;-) Hahaha.

Godmorgon


Har glömt att berätta att jag fått lägenhet va? Haha, jag ska ju inte ha den alltså, men ändå roligt! Satte upp mig i hyreskö i somras och fick ett brev förra veckan ;-) Har i alla fall tagit tag i mig själv idag, ringt till HBAB att jag inte kan ta lägenheten, ringt till Ingrid om lägenheten på Teneriffa och stämt av lite med henne.. Sen ringde jag också farfar och bestämde tid med honom, så ska dit och hälsa på honom idag :-) Får se om morfar svarar sen så jag hinner träffa honom med..

Fullt upp dessa dagar innan! Redan tisdag idag.. Känns ju sjukt! Om 2 dagar sitter vi på planet, älskling ♥