Hangover heaven
Tiden går så himla fort..
Samtidigt som det känns som att vi kom igår känns det som vi varit här i evigheter. Men det är väl så det brukar vara! Igår var man ju lagom risig och bakfull, men på kvällen var det dags för event igen. Eventet var "battle-night" och vi hade blivit indelade i grupper - black vs white. Vi som var the "Black Russians" klädde ut oss i porriga svarta kläder med mycket smink, ruffsigt hår och warrior-style. Helvilda var vi :-)

Från första stund nere på Valhalla var det helvilt! Tävling efter tävling avlöste varandra och efter lapdance, slicka grädde, skicka isbiten och dricktävlingar vann vi svarta och festen fortsatte tills fyra på morgonen. Lika vilt som vanligt! Blev mest snack & skojande med Daniel för min del dock, en helrolig dansk kille! "Ska vi måske gå till moskén?" ;-)


Idag har jag varit pigg som en lärka, och tur var väl det för idag startade barskolan med "Hangover heaven". Det vill säga att vi fick smaka på en jäkla massa olika gin, vodka, tequila osv. Efter siestan sen fortsatte dagen med flairing på stranden, fy fan vad grymma vi är nu på att kasta med flaskor! Och nu ikväll blir det mys här på hotellet med film :-) Hoppas ni har det bra där hemma! Ska se om jag kan lägga in lite fler bilder imorgon.. Puss!

Det vilda livet fortsætter...


Hej mina vænner!

Alltså detta ær helt galet och utflippat. Idag har vi varit hær i en vecka! Det ær ju helt sjukt vad tiden går fort. Vi har det riktigt roligt, festandet bara fortsætter helt utan stopp! :-) I førrgår var hela gænget helt slut efter all fylla & fest så instruktørerna fixade så att vi kollade på film - "Cocktail" med Tom Cruise såklart! Det var riktigt mysigt och verkligen vælbehøvligt med en slapp kvæll!

Igår på barskolan stod vi på stranden hela dagen och flairade typ, och sen hade vi utværdering med instruktørerna! Det var såklart lite nervøst men det hade jag inte behøvt va - dom hade inget negativt att sæga om mig førutom det att vi svenskar har lite svårare att førstå danska. Annars tyckte dom jag var skitcool, rolig, søt och riktigt go och dom vill riktigt gærna att Emilia & jag ska bli hær i sommar och jobba på Valhalla tillsammans med dom! Så mina kæra vænner, jag funderar på att åka hit igen i juni och bli hær i sommar... Detta ær liksom det bæsta erbjudandet vi kan få! Att Søren, chefen, dessutom ælskar oss gør ju bara hela saken bættre :-) Men jag ær inte hundra æn...


Igår var det hursomhelst fest igen. På kvællen packade hela gænget in sig i en buss (utom Emmy&Josse) och åkte till Nessebar før att æta och dricka gott. Hade verkligen en sjuuuukt trevlig kvæll! Før varje dag lær man verkligen kænna alla ænnu bættre :-) Ælskar vårt barschool-gæng!

Efter detta åkte vi tillbaka till Sunny Beach och Valhalla. (Valhalla ær by the way baren vi har undervisningen på) Vi skulle egentligen ta det lugnt eftesom det ær fest ikvæll igen - meeeen så blev det inte! Chefen bjød mig på dricka och det blev dansande på baren før oss allihopa hela natten. Och nær klockan var fyra stod jag och Kristian, en av instruktørerna och gjorde moonwalk & robotdansen! ;-) Helvilt! Och Emmy var så jækla packad att hon lyckades vælta en LYKTSTOLPE utanfør hotellet! Hahahaha, bara så jækla roligt! Men kan som sagt inte ens i nærheten førklara allt som hænder hær...


En stor puss till mina underbaringar dær hemma

Sagan om skinnjackan
Och jag glømde ju berætta....


Jag har lyckats supa bort min skinnjacka, två gånger.. Hahaha, det ær så sjukt. Førsta gången var redan på vælkomstfesten då typ alla la sina jackor på en stol næra baren. Men nær jag skulle gå hem vid sex var min jacka borta och jag trodde såklart att någon snott den eller något. Nejdå, då visar det sig att Daniel, en dansk kille i "klassen" har varit så packad nær han gick hem att han tog min jacka. Hahaha. Dog av skratt!

Men sen kom ju lørdagen.. Emilia och jag var som sagt kvar sist på stællet och nær vi skulle gå hem så vips, var fanns egentligen min jacka? Minns faktiskt inte riktigt om jag hængde den på en stol eller om jag la den vid DJ:n men den var borta varje fall. Igen. Och denna gången har ingen annan gått hem med den..

Men vad gør man liksom? Bara att le och vara glad och køpa en ny sen någon gång.. ;-)
Morten, det høgsta hønset av instruktørerna bara skakade på huvudet nær jag berættade om att jag tappat bort jackan. Igen. Hahaha. Jag och Emilia har næmligen lyckats bli av med både det ena och det andra hær nere!