Chill i Chillout


Mys i Chillout-baren idag med Emilia.
Kunde dock varit aningen mysigare om jag sluppit denna jäkla urinvägsinfektionen. Riktigt påfrestande. Ständigt kissnödig men sen kan man inte kissa för att det bara svider.. Helt klart minuspoäng för dethär.

Sötchefen Nick har i alla fall ordnat så att jag snart kan gå in och en annan bartender jobbar med Emilia här. Skönt, har dock inte bestämt om jag bara går hem och slänger mig i sängen till en film eller joinar N som också är hemma och är sjuk :-*


Igår var hursomhelst Josse, Emilia och jag lediga.
Startade dagen med att sov länge innan vi gick ut till poolen i c:a en halvtimme innan vi tröttnade ;-) Haha, istället slängde sig vi tre + Mc i sängen och kollade på "Den där Mary" innan vi allihop somnade. Hade det riktigt dåligt med dendär satans urinvägsinfektionen också att jag bara ville ta livet av mig. Följde trots allt ut och käkade med nästan alla tjejer från Viking.. Gick till den asmysiga italienska restaurangen och käkade gott.

Gick till Viking sen och bestämde oss för att dra med hem till Nikolaj och Kim för att kolla film. Laddade upp med täcke, kuddar och massvis av chips framför datorn. Mys! 

Och nu närmar det ju sig slutet här för oss på Den glade viking. Dom tror att vi kommer att stänga mellan den 7-10 september, och även om alla är riktigt trötta står man nog ut 1½ vecka-2 veckor till. Det är nu det kommer så mycket roligt, bartender/promoterdag på måndag då vi alla ska ut på en båt hela dagen och bara ha det mysigt, ska ha övernattning en dag i Loungen allihop, massa sjuka morgonfester och såklart stängningsfesten som kommer bli riktigt galen. Så det är mycket kul nu den sista tiden! Nej, nu ska jag packa ihop mitt och gå hemåt. Bye for now och krya på mig!
Love to you allBara för att lägga till så vill jag säga;


Sunny beach är det absolut bästa ♥ och allt vi varit med om och gjort här nere är något jag aldrig kommer att glömma. Den glade viking och Den glade viking-crewet har varit det absolut bästa.Blaerebetaendelse


Kanske rentav danskans roligaste ord att säga.
Kanske dock inte det roligaste man kan råka ut för.. Urinvägsinfektion alltså.

Aldrig haft det innan och visst, har väl förstått att det inte är något som är speciellt roligt att ha. Men fy fasiken, hade inte kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär jobbigt.. Att få tag i någon hyfsad medicin härnere är ju inte heller det lättaste. Fick fatt i något "Urinal Akut"-paket på apoteket, men som dock inte hjälper. Så ska gå dit igen ikväll och köpa antibiotika, vilket är receptfritt här nere.. Konstigt land dethär.

Så ikväll efter jobb blir det raka vägen hem, slänga sig i sängen & kolla film.
Hoppas på att Nikolaj kommer och rår om mig lite sen när han slutat jobba :-)


Annars så flyter tiden på här nere. Säsongen är ju helt slut om bara några veckor!
Lite oklart exakt när viking stänger bara.. Får se om vi stannar tiden ut eller kommer hem tidigare, har inte bestämt oss än. Sen har Emilia & jag flyttat från ghettohotellet som vi bodde på i över två månader.. Flyttade först till Kortesa, där alla andra från Viking bott i princip hela sommaren. Efter bara två nätter där flyttade Emilia, jag, Mc och Josse över till Ryor där vi bor alla fyra i en asmysig lägenhet :-)

För övrigt har både min mobil och Emilias dator blivit stulet den senaste veckan.
Datorn fick vi dock rätt på igen efter att vi kollat igenom övervakningskamerorna inne på viking. (En buzz boy som snott den).. Min mobil är det dock lite sämre med, så ska köpa mig en ny när jag kommer hem..

Längtar nu efter svensk mat. Nyttig mat. Köra bil. Julia. Träna. Digestivekvällar hos Helena. Kaffe hos Lolla. Familjen. Mycket man längtar efter! Men trivs fortfarande så himla bra här.. och finns saker som jag inte vill lämna här.
Men vi ses när vi ses, det är ju faktiskt inte allt för långt tills jag kommer hem. <3