31 december 2009
Och så var det årets sista dag..
Helt sjukt! Om tjugofyra timmar är det 2010, och det ska vi fira med galenskaper i Danmark och skåla in det nya året. Hoppas på ännu ett bra år med mycket glädje, galenheter och överraskningar. Tänk för ett år sen satt jag och undrade hur 2009 egentligen skulle kunna bli bra när jag hade haft en så underbart galet bra år som 2008. Men tänk så jäkla bra det blev! Med barskolan, säsongsjobb, kärlek och allt :-)

Det är fan ganska mäktigt att tänka på att man inte har minsta lilla aning om var man sitter eller vad man sysslar med ett år fram i tiden. Och ja, det är väl det som är charmen med det hela?

Precis som förra året kommer jag lägga ut lite bilder & text i bloggen om mitt gångna år,
det kanske dock blir lite försenat just eftersom jag inte har min egen dator här hemma i lyan. Men det kommer! No worries :-)
Idag var det glöggmingel hos syrran & Ian som stod på schemat,
åkte in till Lund lite tidigare för att hinna gå ett varv på stan innan klockan blev 18 och vi skulle infinna oss hos syrran. Det bjöds på glögg, vin, lite plockmat och trevligheter. Det lirades både Guitarhero och Singstar och hade det inte varit för morgondagen hade vi förmodligen stannat hela natten! :-)

Imorgon ringer alarmet för Emilias och min del,
väskorna är packade så vi ska i princip bara upp och hoppa i kläderna innan vi tar tåget över till Köpenhamn för att sen åka vidare mot Århus. Hoppas att ni, precis som jag, haft ett underbart år! GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA ♥New yearInte blivit allt för många barn gjorda idag, nej.
Jobbat lite hos mamma & pappa men det är väl också allt.


Två dagar kvar till nyår!
Alltid lika stor uppståndelse runt denna dagen, som oftast är så sjukt överskattad och inte alls blir vad man hade förväntat sig. Lika bra att slå till på stort då ju, så Emilia och jag drar över till Danmark. Till Århus rättare sagt och dansar in det nya året :-)

v.53v.53...
och absolut sista veckan på år 2009!
Kan verkligen inte fatta att ännu ett år passerat förbi.. Är verkligen glad och tacksam för allt kul jag haft under året! Trodde verkligen att 2008 skulle bli svårt att slå, men detta året har verkligen inte varit långt ifrån :-)

Igårkväll satt Lisa, Lolla, Cornelia, Emilia och jag samlade hemma hos oss.
Kollade en Björn Gustafsson-dvd och kissade nästan i brallan av allt skratt, för övrigt blev det inte många barn gjorda och vi kom i säng hyfsat tidigt.Idag har vi däremot varit mer effektiva. Jag var pigg & glad när jag vaknade och sjukan verkade vara som bortblåst, hallelujah! Drog fram dammtrasan, dammsugarn och moppen och städade & röjde för fulla muggar! Shittans, var rent och fint vi har det nu då :-) Kan ju erkänna att det verkligen, verkligen behövdes!

Stack iväg till City gross sen och kom hem med en massa kul,
sen stack jag iväg direkt till mamma & pappa. Ska bara betala en räkning sen ska jag tuta iväg till Alex.. hon bjuder på latte :-)