ShoppingDet där med att inte shoppa med gick tydligen inte så bra.
Måste skärpa mig nu ! Har shoppat kläder för orimliga summor den sista tiden, med tanke på att jag inte jobbar speciellt mycket. Men kunde helt enkelt inte stå emot när vi Cornelia, Lolla & jag var på Nova. Hittade ännu ett par jeansleggings som jag föll för direkt, & hittade även två sjalar vilket alltid är bra att ha :-)Hittade dessutom present till Emilia som hon ska få imorgon.
När vi kom hem från Nova släppte jag av tjejerna sen drog jag hem en snabbis innan det var dags att skjutsa iväg mam & pap som skulle på någon tillställning. Körde sen till J för att laga god mat ihop, och nu sitter jag här igen. Ska snart gå bort till Lolla med vinet i högsta hugg!

:-*

Morgonspin06.50 ringde alarmet,
så det var bara att pallra sig upp & byta om till träningskläder.
Morgonspinning stod på schemat, och det var riktigt skönt. Har precis duschat och ätit frukost i lugn och ro, ska strax göra mig redo för några timmars jobb. Sen i eftermiddag blir det en sväng till Nova med Cornelia ♥

Och gårdagen var hur mysig som helst,
åt på Torggatan nio med familjen Pålsson och efter det traskade Emilia & jag bort till Helena och joinade tjejerna i soffan. Suttade på kaffe & kakorna som jag duktigt nog bakat dagen i ära ;-)


Så sant"
Om du väntar tills du är säker på att det är rätt,
kommer du förmodligen inte att göra mycket av något.

"