Lack of picturesVar dessvärre inte alls aktiv med kameran igår.
Ska försöka  vara bättre på att fota ikväll :-)

Nu blir det duschen för min del innan jag börjar fixa mig
för att sen åka till Helena och fira henne. :-*

Fredagen på Stensson


Gårdagen,
varit laddad i flera veckor och såklart att man går ut hårt då. Emilia & jag började kvällen hemma hos mig med att göra vid oss, laga mat och grogga lite för att sedan dra på och klackarna för att joina Ragnarsson & grabbarna som redan var i full gång.

Förfesten bestod för min del mest av shots, skratt & en jäkla massa deeptalk med Anders. Riktigt trevligt hade jag det, och när det var dags för alla att gå bort till tåget var man ju lagom bra i gasen :-)  Stegade bort mot Stensson, och därefter är det mesta i en härlig dimma. En tjej kom fram till mig & Emilia, och trots att vi inte kände henne hängde hon efter oss en bra stund av kvällen. Plötsligt hade Emilia gått bort till Elian, och kvar stod jag med en klängig tjej. What's the problem here?

Kvällen var yr och fortsatte med skratt, dans & dricka. Träffade på en massa roligt folk, och kanske även mindre roligt folk. Blev hursomhelst djupsnack med ännu en person och såklart lite aggressivitet från min sida. Får man, jag står för det jag sa och vad jag tycker. Även idag.

Totalt sett en lyckad kväll. Dock aningen suddigare än vanligt ;-)
Så nu ska jag fixa en god frukost sen bädda ner mitt mörbultade arsle 
i soffan några timmar :-*

HaircutI love it a lot!
Var ju inne och bokade klipptid igår, och det visade sig att Tessan hade tid redan idag. Helt perfekt. Jag trivs som en fisk i vattnet med mitt nya hår!

Gårdagen, by the way, spenderades hos Helena med henne, Emilia & Karro. Massvis med godis, tv-tittande men allra mest flams & skratt. Shit, vad magen krampade. "Amy is a cocksucker".. Hahahaha, flippade ur helt totalt.

Fick ont i halsen igårkväll, och har fortfarande ont så idag hoppar jag gymmet. Istället ska jag tillbringa några timmar med J :-*