I'm freaking fucking love it


Langesen jag skrev...
Internet pa vart hotell slutade fungera, sa har inte orkat ta tag i att ga till internetcafe forran idag. Men nu sa ;-)

Ar fortfarande kvar pa Den glade viking som bartender,
och fy fasiken vad jag trivs.. Helt sjukt, och det ar verkligen nagot jag kommer sakna! Fler och fler droppar av fran Sunny beach nu, promoters och likasa bartenders. Sorgligt nar man marker att sasongen faktiskt borjar lida mot sitt slut. Men nej, det ar ingenting jag ska tanka pa nu.. Utan ska istallet njuta till fullo av tiden som ar kvar! Det ar ju trots allt en hel hog med galningar kvar, och igar sa kom ju faktiskt en promoter tillbaka till Sunny.. Antar att Sverige blev for trakigt ;-)

Den sista veckan har bara varit sa underbart rolig.
Forra torsdagen fyllde ju Yana ar, sa hon, Sofia och jag gick bort till HC Andersen for att njuta av lite mat. Satt dessutom och pratade om allt mellan himmel & jord. Skont att dom tva bara bor i Kopenhamn, det ar ju faktiskt inte speciellt langt bort.. Kvallen sen blev dessutom helvild, hade riktigt rikigt roligt :-)

De tre sista dagarna nu har jag varit dunderfull och haft rejalt mycket kul!
I mandags stod jag i bar 1, i tisdags i bar 5 och igar i Loungen och allt kan val summeras som ett par sjuka dagar! Haha. Svart att skriva om allt som hander dock. Men det ar val bara i Sunny beach man traffar en stor fotbollsspelare fran Frankrike som vill att man ska flytta ner till honom, man strular med en dansk Paradise Hotel-deltagare som sen blir besatt av en, bartenders som spyr i baren, bartenders som somnar pa toaletten, turister som dansar i princip nakna pa baren... ja, har nere slutar man faktiskt aldrig att forvanas.

Ikvall ska jag jobba i bar 4, och ha riktigt kul tillsammans med Yana.
Hennes sista kvall pa jobb :-( Puss pa er & bye for now!Födelsedag och namnsdag


Yana fyller år & jag har namnsdag.
Minst sagt ett bra skäl till att fira :-) Att vi dessutom är en hel drös som är lediga idag gör bara hela saken bättre. Så snart ska jag byta om till lite slappekläder för att gå ut och käka med Yana, Sofia osv, sen ska vi hem för att göra vid oss innan vi startar festen. Hoppas på en bra kväll!

Kom efter mycket snoozande upp till stranden idag, trots att klockan var tre när vi väl vaknat till liv.
Slappade med Kalle lite i någon timme innan vi gick på bikinijakt (lång historia) sen slängde Emilia och jag oss i sängen när vi kom hem och fläskade igång ett avsnitt "Klovn". En dansk serie som är för satans rolig!

Emmy, Ida, Frida..... längtar efter er!Nu ska jag ta en liten lur dock,
ha en bra torsdagskväll! Bye for now.


Jeg har det godtNyss hemkommen från jobb..

Har hela tiden på Den glade viking hört att; "i bar tre... där blir man alltid full"..
Och jag kan nu konstatera att det faktiskt är så. Jäklar vad bra i gasen jag blev, och även Petra så småningom :-) Hade dessutom en riktigt klumpedunsdag idag. Krossade glas och flaskor hejvilt. Men kul hade vi, och bra dricks fick vi i jämförelse vad folk brukar få i Loungen. Gutt!

Idag pallrade Emilia och jag oss upp vid lite i ett,
trots att jag kom hem när klockan var närmare halv 8. Stod i bar 5 igår och det är den baren som stänger sist inne på discot, och efter det skulle jag med in på kontoret och räkna pengarna. Roligt dock att vi slog bar 5:s säljrekord igår!
Gick hursomhelst till Valhalla när vi packat strandväskan och bytat om till bikini, käkade brunch med Sofia, Dj:n på Valhalla och Maiken, innan vi gick till stranden. Låg mest på våra madrasser ute i vattnet hela tiden :-) Nice!

Nu har jag som sagt nästan precis kommit hem.. Stod också som sagt i Loungen idag och vi stängde hyfsat tidigt, (lite över 5) och jag ser verkligen fram emot min lediga dag imorgon! Jippy kay yey motherfuckers! Yana fyller år och det är vi en hel drös som ska fira. Nu ska jag lägga huvudet mot kudden och somna, undrar dock var min älskade Emilia tar vägen? Trodde hon skulle vara hemma nu när jag kom hem, men icke.. Får nog ringa henne! Puss & godnatt varjefall, bye for now!


Ska försöka ladda upp lite mer bilder här i bloggen i dagarna..
Har klöddat som fasen på sistone bara.