En lååång update


Jodå, vi lever fortfarande.

Har bara varken haft tid eller tankar på att sitta vid datorn de senaste dagarna. Livet här nere rullar på för fullt, och jag tar vara på varenda sekund. Man kan inte annat än att älska det! Har ju dock en hel del att uppdatera er om nu..

Midsommar; Skulle ha midsommarfest på Valhalla och med tanke på att vi fick alla flyers och biljetter på torsdagskvällen kan ni ju förstå att det var lagom svårt att sälja. Speciellt när jag vaknade upp som ett kioskmongo på fredagen (fortfarande full alltså) efter en jäkla fylla på torsdagen. Möttes upp redan klockan ett på Valhalla då Emilia och jag skulle ut och promota och sälja biljetter till kvällen.
Vi började med att fixa ihop en blomsterkrans innan vi ställde oss på Flower Street och försökte sälja lite, vilket inte gick vidare bra med tanke på att konkurrenterna börjat sälja biljetter till sin midsommarfest redan en vecka innan. Good luck liksom! Tröttnade så smått och jag var ju helt lost i huvudet, hahaha. Tänkte det var lika bra att börja dricke igen så traskade upp till Den glade viking där en hel del promoters därifrån hängde. Hämtade en bucket, alltså en hink fylld med massa dricka, och började igen. Snart kom Ida och Frida (två svenska promoters från DGV) körade i en golfbil. Vi hämtade fler buckets och hoppade på. Körde runt i Sunny beach, sjöng "små grodorna" för full hals och jodå, en del biljetter fick vi sålda! Sjukt rolig dag.

Klockan sju skulle vi sen mötas på Valhalla igen, så halvpackade gick Emilia och jag hem för dusch, ombyte och fix. Hade lyxen att få sitta ner med allt folk för shots & god midsommarmat. Kan ju kort & gott säga att vår chef fyllde oss helt totalt, hahaha. Grejen var bara den att han sen kom när klockan var halv elva att ett pubcrawl var på ingång, what!?
Där var Emilia och jag, jäkligt packade och snart skulle vi in i baren och kunna servera drinkar till 190 pers. Jojo, visst. Haha, trots allt så gick det jäkligt bra och vi hade en helt galet rolig kväll. Emilia fick dock bli hemskjutsad med jag fortsatte sen kvällen inne på Viking :-)

Den senaste veckan; ... har inte varit av denna värld!
Emilias föräldrar kom ju ner hit och hälsade på, vilket har varit skittrevligt! En kväll när jag var ledig gick jag ut och käkade med dom, och efter det gick vi till Valhalla och fortsatte med drinkar. Smålullig gick jag upp till Viking och mötte upp allt folk, och det blev en riktigt vinglig kväll för min del om man säger så.

För ett par dagar sen var det pubcrawl igen, och Emilia och jag var riktigt taggade på fest så började med drinkarna rtt så tidigt för att vara på topp när alla människor kom. Fortsatte som vanligt kvällen uppe på Viking efter stängningsdags där det blev galet många Fisherman-shots (som för övrigt är standard här nere) och bardans hela kvällen lång. Hann även med en tur på en finsk bodybuilders rygg och moonwalkande runt baren. Kombinationen sen att jag ganska så onykter och att det var halt på baren gjorde att jag gjorde en störtdykning ner i golvet, (med huvudet först, tydligen, enligt ett vittne..) Frilund, en dansk bartender, som stod utanför baren fiskade upp mig från golvet och slängde upp mig i famnen för att bära in mig i staffroom. Jag kände inte alls att jag hade ont någonstans, men hade fått något förjävla vasst i ögat. Kunde inte titta och kunde inte blunde, och det gjorde riktigt ont. Tydligen hade halva personalen ifrån Viking varit därinne för att hjälpa till; pilla lite i ögat, titta lite, skölja det och pilla lite med topz. Hahaha. Vilken tur att alla är såna sötnosar här nere! När klockan hade passerat sex staplade varje fall Emilia & jag hem, jag med ett svullet öga. Haha.

Dagen efter tog jag det väldigt lugnt, vilket kanske alla förstår?
Lagom mörbultad med ett svullet öga, ont i kroppen och blåmärken lite här och var. Gick till stranden en stund i alla fall, även om det var ganska så molnigt. Jobb sen på kvällen, och gick som vanligt till Viking efteråt - även om jag höll mig till vatten. Hann även med en runda på Mexo bar innan vi gick hem.

Dagen efter, det vill säga i förrgår, var vi som vanligt på jobbet och hade det helroligt med två danska killar som hängt hos oss på Valhalla en hel del den senaste veckan. Jag tog ett par drinkar, men hade inte alls planerat att festa, men saker kan ju ändras.. Uppe på Viking sen träffade vi på Emmy som satt i en av barerna, och det blev att hon & jag beställde in över tio fisherman-shots var. Jisses, säger jag! Det tog inte lång tid innan jag yrade kutade runt inne på Viking och yrade med allt och alla! Blev ännu fler shots, dans, yrande och ja, jag vet inte vad.. Hade så fruktansvärt rolig kväll, även om det möjligtvis blev några shots för mycket.. ;-) Hittade en full Emmy sen (till och med lite fullare än mig) och vi gick tillsammans bort till McDonalds.. grejen var bara att jag skulle fylla på min mobil, så roffade åt mig en stol från ett majs-stånd på Flower Street och lämnade henne där, hahaha. Vad tänker man med? Så Nikolaj hade hittat henne där. Bara så komiskt! Hursomhelst, käk på Donken innan vi fortsatte hemåt. Emmy var dock mer hungrig så stannade till inne på Djannis, där vi träffade en jäkla massa andra från Viking som också var sugna på nattamat..

Marielle (en norsk bartender på Viking), Emmy och jag gick in på Kortesa (hotellet typ alla från Viking bor på) och sjöng utav bara fasen. BARAPAPAPAPAPAPAPA! Och väckte förmodligen hela hotellet, vad jag har hört.. Haha, kul hade vi i alla fall! Emmy däckade på golvet och Marielle & jag i sängen när klockan var halv sju. Bara en halvtimme senare kom en full Frida in och ville hitta på något roligt.. Haha, jag började fnissa utav bara fan. Hitta på något klockan sju på morgonen? Hahaha. Jag kunde dock inte somna om eftersom jag var så satans törstig så staplade upp, tog på kläderna och traskade hem till Emilia & mitt place, fortfarande packad förstås...


Helt vilt liv här nere alltså.
Ikväll är jag hursomhelst ledig, så ska strax hem för ombyte och fix för att sen dra mig hitåt igen för att börja dricka så smått. Ikväll spelar Vengaboys inne på Viking och jag ska minsann festa! :-) Vi ses hjärtan <3

The night belongs to usDock inte inatt...

De senaste natterna har tagit ut sin ratt idag, ar verkligen riktigt sliten och trott idag. Det borjade med att Emilia och jag sov tills klockan var halv tre. Hur nice ar inte det liksom? Hyfsat slitna traskade vi bort till en kinarestaurang och mattade vara magar. Hur gott som helst! Lagom overtrotta var vi ju, sa som vi satt och flamsade och tramsade. Hahaha.

Jobb idag har verkligen varit huuuur lugnt som helst.
Borjade med att sitta och snacka med Morten och Andreas om det nya konceptet vi ska ha pa Valhalla. Ska gora om har en del och sa, kommer bli asfett! Sen droppade en del danska guider in som vi satt och kakade med for att lara kanna dom. Chill att fa betalt samtidigt som man har god mat och dricka pa borden ;-) Efter maten blev vi "tillsagda" att folja med pa guidernas pubcrawl, hahaha. Annu mer nice att fa betalt samtidigt for det va ;-)

Nu har vi hursomhelst bestamt oss for att bara ga hem och lagga oss ikvall,
ar som sagt hyfsat slitna och kan behova lite somn. Imorgon blir det formodligen stranden och lite annat mys. Emilias foraldrar kommer namligen ner imorgon! Godnatt pa er, vi hors!