Dagens spinning
Spinningen idag alltså....
Finns inte mycket mer att säga om den än; fy jävlar i helvete vad vi körde på! Fråga mig inte var jag fick min kraft från, det var helt enkelt inte av denna värld. Julia, Cornelia & jag kom igång riktigt ordentligt, började skrika som fasen och fick verkligen igång alla andra :-) Svetten rann och motivationen var på topp! Sjukt roligt! Egentligen vilodag från gymmet imorgon men funderar på att gå ändå...

Städningen här hemma, ja.. Det blev inte speciellt mycket av den! Hahaha, oväntat liksom. En runda till J lockade helt enkelt mer! Så nu ska jag snabbt in i duschen sen slänga mig i bilen till henne igen, Den rätte för Rosing & Despo väntar :-)


Städ & röj


Jesus i helvetet!
Verkligen träningsvärk som fasen. Har ont i armar, ben, mage och rygg! Haha, men vad fasen.. Man ska väl veta att man lever emellanåt! Gårdagens Body pump var hursomhelst riktigt roligt. Mer än ett år sedan jag körde det sist, men det kommer det bli ändring på nu i alla fall.

Efter träning igår stack jag och joinade Julia & Moa som befann sig i huset M & hennes pojkvän ska flytta in i. Helt galet vad fint det var!Här nere på mitt rum är det i alla fall städning på g nu, 
vilket verkligen behövs. Dagar som denna undrar jag hur fasen jag kan ha det såhär stökigt? Glas, koppar, kläder och dammtussar finns här i en enda jäkla röra! Nu har jag i alla fall skruvat upp "Your love" på högsta volym och ska sätta igång :-)