Nycklarna
Varit & hämtat nycklarna till lägenheten.

Upprymdhet och glädjerus :-) Körde dit direkt efteråt, visade lägenheten för Emilias föräldar. Insåg att den faktiskt är riktigt stor. Och den kändes mycket finare nu när det var ordentligt städat. Kommer bli superbra när vi målat om det vi ska och får in våra grejer.


Vill bara att dessa två jobbdagar ska gå fort nu,
så att det blir söndag och vi kan sätta igång :-)

Skratt. Men också allvar.Slas- & skrattkväll på hög nivå.
Emilia och jag drog hem till Lisa vid 8-tiden. Helena slutade jobb runt 22-tiden och när hon kom hem satte vi så småningom på filmen "The Proposal". Sjukt kul och mysig film! Älskar såna. Har dessutom haglat roliga kommentarer & felsägningar hela kvällen, blandat med övertrötthet, vilket har resulterat i en massa skratt. Sjukt härligt!


Började kvällen med Mammas pojkar följt av en timmes tittande på Bröstcancer-galan. Sjukt hemskt att titta på, och jag får mig verkligen en tankeställare. Jag var bara 10 år när mamma fick bröstcancer och tror inte att jag fattade så mycket av det då. Men herregud, vad hade jag gjort om du inte klarat dig? ♥
En fruktansvärt hemsk tanke att tänka.

Blir stel av bara tanken. Tänk alla mammor som inte klarar sig. Tänk dom barnen som har mammor som inte överlever. Tänk om man själv en dag är den kvinnan som får bröstcancer och inte överlever. Både Emilia och jag skickade iväg 50 kr var, inte mycket men ingen kan göra allt, men alla kan göra något.