Partyweekend
Kommer bli en riktig partyhelg det här,
och vi laddar förfullt. Tjuvstartar redan lite idag med breezers, bubbelvin och Mokaï eftersom det kommer hit en drös med svenskar, danskar och finländare som alla varit staff på Den glade viking.. Kommer bli supertrevligt! Först ska vi dock ut till Nikolajs mamma och bli bjudna på mat :-)

Igår stack vi som sagt iväg och körde gocart några stycken,
sjuuukt roligt. Emilia och jag gick såklart in för det helt med dräkterna och allt, blev som besatta! Efteråt stack vi ner till bowlinghallen där vi spelade lite biljard, och chillade. Nikolajs roomie och hans flickvän kom också och joinade. Var tänkt vi skulle käkat sushi sen men klockan hade hunnit bli så mycket att den restaurangen hade stängt, fick istället bli laxpasta och sen hamnade vi alla här hemma där vi mest bara flippade ut och hade det trevligt :-)


Har varit iväg en runda idag med Emilia på ett köpcenter här i Kolding,
köpte en hel del grejer som vi ska ha till vårt tema på fredag då vi ska stå i baren. Haha, kommer bli sjukt roligt och ska försöka fota en heeel del i helgen. Kommer bli vilt! Nu ska jag varje fall byta om, sen tror jag vi måste sticka. Puss!

Allmänt mysTorsdagen, fredagen och lördagen närmar sig med stormsteg.

Och jag glädjer mig helvildt! Jag snackar förstås om pre-reunion med barrunda för staff och guider på torsdag, reunion för Den glade viking staff och turister då vi är några bartenders som ska stå i baren på fredag och staffparty för DGV på lördag. En hård helg kommer det minst sagt att bli! 

Jag är varje fall fortfarande kvar i Danmark hemma hos Nikolaj.
I lördags hade han och hans roomie bjudit en en jäkla massa folk som kom och förfestade, vilket var skittrevligt! Fick träffa massa av Nikolajs vänner och dom var skittrevliga allihop. När klockan passerat tolv begav sig hela högen av människor ut mot stan.. Hela utekvällen spenderades dock mest till att bli presenterad för alla möjliga människor som Nikolaj känner. Men var en riktigt trevlig kväll i alla fall! 

Annars har vi inte rört många fingrar under min lilla vistelse här,
igår hämtade vi varje fall Emilia som nu också kommit hit. Himla mys :-) Så igår tog Emilia, Nikolaj, Rasmus och jag bara det lugnt, tittade på "Klovn" och käkade tacos som killarna lagat. 


Idag har vi mest busat runt, kelat lite med Mmbaalem, kollat tv och druckit cola.
Nikolaj och Rasmus är ute och springer en runda nu, medan Emilia och jag är kvar i lägenheten och chillar. Ska strax pallra oss upp och sola, sen ikväll är vi ett gäng som ska köra gocart och käka sushi!

Hej från DanmarkDet gillas starkt att vakna upp bredvid en mysig Nikolaj,
och med katten Mmbaalem nere vid fötterna :-)Vaknade till och med hyfsat tidigt idag,
så har hunnit med en massa mys, toast i soffan och tv-tittande. Nikolaj skulle hjälpa sin mammas pojkvän att flytta idag, och hans roomie är på jobbet - så här sitter jag ensam i denna gigantiska lägenhet med fyra toaletter ;-)

Blev hämtad av Nikolaj igår när jag kom till Danmark,
(blev framflyttat i torsdags) och kvällen var bara riktigt lugn. Vi chillade bara i soffan tillsammans med Nikolajs roomie, och två andra killar. Käkade god mat, drack lite vin och kollade film.. "Hot Rod" är lätt den roligaste film jag sett på länge. Hahaha!Igår var dessutom Emilia och jag på Fields,
lämnade ut våra cv lite här och var - och jag var ju såklart inne på Bik bok. Min gamla chef Anna var fortfarande butikschef, men behövde inte folk just nu vilket hon blev riktigt ledsen för. "Det hade varit riktigt kul att ha dig här igen, du som var så jäkla duktig!" Hon skulle i alla fall ringa i december när hon behöver extrafolk och se, har jag inte fått något annat innan dess så varför inte!

Sprang helt plötsligt på Nick, vår barchef från Den glade viking.
Haha, världen är bra liten va? Snackade lite innan E & jag kutade vidare..
Nuuu blir det i alla fall tv:n för min del igen! Ciao!