Tuesday
Inga måsten.
Infann mig på jobb imorse klockan 08 (woho, jag försov mig inte) och slutade redan halv tolv. Stack hem direkt och bytade om till träningskläder för att ta en powerwalk/löptur runt 5an. Sjukt härligt i solskenet! Direkt efter kom Lolla och drack kaffe med mig, och nu ska jag hoppa in i duschen.. efter det ska jag bara slänga mig på soffan och zappa bland kanalerna. Kanske slå till på att laga middag till mig och Corny ikväll?

Fick ett samtal innan från Bianco på Hansacompagniet.. så dit ska jag nästa torsdag och jobba! Sjukt skoj att hoppa runt lite bland butikerna. Perfekt för en rastlös människa som mig! Vad har annars hänt i mitt liv på senaste? Corny ska flytta till en annan lägenhet. Kanske att Helena och jag ska leta efter en trea, eller så behåller jag bara denna.. har inte helt lust till en etta i alla fall! Får se hur det funkar att bo själv :-) Det väntas också bli ett sjukt bra avslut på denna veckan med både utgång i Malmö och Köpenhamn. Like it!


Igår ringde Lis och frågade om jag var sugen på vin,
och självklart var jag det. Så hon kom hit runt sju med en flarra rött.. och vi satt ute i princip hela kvällen och babblade om allt mellan himmel & jord. ♥Nu kallar duschen! Ciao!

Some crazy shit

Årrrhhh. Kan inte hitta min sladd till mobilen till att föra över bilder med! Blir galen, är sån att börjar jag väl leta efter något får jag liksom ingen ro i kroppen förrän jag hittat grejen. Buhu buhu buhu.


Gårdagen var hursomhelst hur jäkla bra som helst.
När jag kom hem efter jobb (och en sväng hos syrran där jag rastade deras katt) började vi göra vid oss direkt. Fyllde vinglasen och yrade runt samtidigt som lägenheten fylldes med partyglada tjejer. Pumpade musik bl a en jäkla massa gamla godingar som vi sjöng med till för full hals! Vin, cider, shots i köket, dans och yrande till max! Sjukt bra förfest!

Drog ner till gamla hederliga Ladan runt 00,
redbull/vodka i baren och fylleyra på hög nivå. Hahaha, fasen alltså.. var verkligen överallt och ingenstans känns det som och träffade så sjukt mycket folk! Skulle tvunget upp på ett bord och dansa, men självklart kom en vakt och körde ner mig.. Givetvis kutade jag upp på bordet en gång till lite senare och vakten kom igen. Jag kutar fram till honom och kramar honom som fan, haha yes! En skitkort gammal gubbe välte ut Lollas grogg och jag lovar att jag nästan kissade på mig när jag såg en bild på gubben idag, så j-ä-v-l-a roligt!!

Corny och jag gick hem i alldeles för lite kläder, satan i gatan vad kallt det var! Fyllesnackade om verkligen ALLT & INGENTING. Ha ha, i love it! Satt i köket och festade loss på knäckemackor innan jag gick raka vägen i sängen och däckade. Hann välta ner en tavla också! :-) Verkligen sjukt kul kväll!Imorse när jag vaknade såg jag ut som helvetet själv,
håret var ruffs deluxe och jag kände mig minst sagt fortfarande full! Haha, Lolla bara tittade på mig och skrattade när hon kom.. Drog och köpte thaimat sen och har egentligen bara döat i soffan sen dess. Plötsligt satt Lisa återigen i vår lägenhet igen och snackade, hemma från USA och som jag saknat dig älskling! LOVE! Hunnit käka fiskgratäng till middag också, plus chips och godis i massor! God bless bakisdagar!

NU; sängen! PUSS!