Party, jobb och nytt jobb



Var rätt roligt igårmorse när jag låg och drog mig i sängen,
telefonen ringde och eftersom det var ett danskt nummer antog jag ju att det var Nikolaj och svarade med ett segt; "haaaaaaaj".. Visade sig dock vara en snubbe från Carlings på Field's som ville att jag skulle börja jobba lite där! Emilia och jag var ju där och lämnade runt lite CV när vi kommit hem från Sunny beach. Nu har jag ju visserligen redan jobb, men lite kul ändå..

Igår var en supernice dag.
Först Nova med tjejerna, sen ombyte & fix innan Lolla och Lisa kom hit.
Satt vid köksbordet, drack vin & snackade ett tag innan vi gick vidare mot Anders för att förpartaja.

Sång för full hals, dans, hoppande i soffan, nertrillande från soffan, snapsvisor i köket, och så vidare.. Sjukt roligt hade vi! Klockan blev tolv och vi var jäkligt bra i gasen hela högen, och väntade på taxin mot Ladan, som dock typ aldrig kom?! Så jag hann förvånansvärt nog ta mitt förnuft till fånga och gå hem och lägga mig, skulle ju trots allt jobba idag. Sjukt nöjd med mitt vuxna beslut :-)


Så tack vare detta gick jobb riktigt smärtfritt idag.
Rätt lite folk bokade till brunchen, så varken Oscar eller jag behövde springa röven av oss. Satt inte i skiten precis. Gött! Nu ikväll med det chillande med Emilia och Lolla hemma hos Lisen! Ska komma i säng ganska så tidigt idag - första dagen på Bianco imorgon! :-)

Lördagskvääääll



"Nu är det lördagskvääääll"
Hahaha. Skrek det kanske lite för högt på Novas parkering?


Gårdagen på jobb gick hur bra som helst, jävligt roligt till och med! Hade dock lite panik under kvällen när man såg hur snön blåste runt mer och mer och la sig över vägarna. Fuck fuck fuck! När jag sen skulle köra därifrån fastnade jag i en jäkla snöhög och framhjulen bara stod och spann. Som tur är fanns Niklas & Oscar nära till hands för att hjälpa mig :-) Sötnosar!

Även idag vaknade jag hyfsat tidigt,
satt på soffan och slappade ett tag innan Emilia kom hem från bageriet. Käkade bulle & slappade ytterligare lite till innan vi gjorde vid oss, och hämtade upp Lolla & Lisa för att tuta iväg till Nova! Och jag som inte skulle handla något.. hittade ju hur mycket som helst känns det som. Men supersnygga plagg som jag blev rövanöjd med, speciellt ballt är ju halsbandet jag köpte, "YEEES"! :)


Nu håller vi igång att fixa till oss lite,
partykläderna ska på, partyskorna ska på, och partyhumöret ÄR på!
Ska bara fixa ihop lite mat också sen är vi på g! Ha en bra lördagskväll!