Fylla deluxe
Dagarna rullar på sjukt snabbt,
och den senaste tiden har det bara hänt saker hela tiden. Haft varit ett par sjukt galna och roliga dagar nu på det senaste.. Ju roligare man har, desto mindre vill man hem. Dock har jag börjat kolla flygbiljett nu. Man ska kanske lämna när man har det som bäst?

I förrgår stod jag i Loungen med Lena, Kirstina och Tiina. Lenas sista kväll i baren så vi drack shots konstant och hittade till och med mynta i kylskåpet så att vi kunde göra mojitos. Hade inte megamycket att göra, vilket betydde att vi hade mer tid till att vara med i festen + dricka tequila/äpplejuice, som förövrigt är standarden här nere! Istället för tequila med salt och citron drar du först bara shoten och klunkar sen äpplejuice. Megagott!


Alla dessa shots resulterade i en fylla deluxe.
Så illa att jag inte ens hade hjälpt till speciellt mycket med att städa baren, sorry tjejer! Men alla har vi våra dagar :-) Drog ut i Chillout sen innan vi gick hemåt. ;-)


Både min roomie Balle och var sjukt sega igår.
Hade bestämt att vi skulle på stranden, men vaknade först 16:30. Hoppade in i duschen och fixade oss innan vi klockan 18 mötte upp en drös för att käka. Sista kvällen för många bartenders! Helt klart sjukt tråkigt, men glädjer mig också till att lära känna lite nytt folk! Stod i bar 5 sen med Ann, Balle och Tiina.. eftersom vi hade vårt första Boys vs. Girls-party igår tyckte vi det var ett perfekt tillfälle att ha tema i baren. Hade polisuniformer och dricksen strömmade in, like it! Hade dessutom sjuuuukt jäkla roligt. Jag älskar dethär jobbet!

Nu ska jag sova innan jag och Laerke ska ut och käka.
LEDIG IDAG! :-*

All good things comes to an end
Tiden flyger iväg och jag har cirka två veckor kvar här nere..
Fan fan fan. Lite mer fan. Och panik! Hallåja, jag vill inte hem? Trots saknad av tjejerna, familj, svensk sommar, grillkvällar osv så älskar jag livet här nere och såfort man kommer hem till det man saknat börjar man istället sakna och längta tillbaka till det här. Ska ta vara på mina sista veckor här, fullt ut!


Har stått i bar ett de senaste två dagarna,
igår med Line, Otto och retstickorna Ricki och Mikkel. Ricki är en stor kille, och när han får för sig att kittla mig finns det inte mycket för mig att göra. Han kan enkelt hålla båda mina händer och kittla hejvilt med den andra.. slutade med att jag låg på golvet i baren och nästan kvävdes av skratt. Senare under kvällen kom dom på idén att dom kunde sätta mig i ishinken! Både Mikkel och Ricki tog tag i mig, bar mig dit och hur mycket jag än kämpade för att komma upp så gick det inte skitbra.. Haha. Men jäkligt kul hade vi. Jag försökte ge igen sen så gått jag kunde genom att trycka ner is i Rickis byxor, eller kasta Mcnuggets på Mikkel... ;-)

Ikväll är det den sista kvällen i baren för de åtta bartenders som åker hem på lördag.
Har tydligen fixat sig hyfsat också så att vi slipper vara underbemannade.. några bartenders från Golden sands kommer, Christian som annars jobbar på dagen i Chillout börjar på kvällen istället, någon från Utopia börjar och Robin Simonson, som är promoter börjar också som bartender. Glädjer mig !Nu ska jag chilla innan jag gör mig i ordning och går och hämtar min tvätt.
Står i Loungen ikväll med Lena, Tiina och Kirstine. Tjejbar = dricks :-)

Time goes by
Mina hjärtan. Hur mår ni?


Det rullar på här nere. Tiden går sjukt fort. Det är redan den 28 juli och jag kan inte fatta det! Jag har varit här sen den 9 maj och var har tiden tagit vägen? På lördag åker sjukt många bartenders hem, som ska hem och plugga, börja jobba osv och jag kan säga som så; vi kommer ha kris inne på viking. Vi har högsäsong som aldrig förr och vi kommer fattas 8 bartenders. Hur ska detta gå? Haha, stay tuned!

Trots allt som har hänt på senaste, så har jag det så jäkla kul här nere. Folket jag har mött i sommar är helt sjukt fantastiska och betyder så sjukt mycket. Reunion är spikat till den 1 oktober på Den glade viking i Odense.. kommer bli en hård för mig eftersom min syster dagen efter har 30-års fest hemma i Sverige. Kommer bli en hård helg, men det gillas!


I förrgår kom Balle och jag otroligt nog ner till Playa. Gick inom viking och träffade på Kjetil och hans bror som hängde på. Fick sällskap av några till och hade bara en chilleftermiddag. Stod i Loungen på kvällen med Mikkel, Felix och Jeppe.. dom var cowboys och jag var indian. Roligast var att det var dem som hittat hela utklädningen till mig, klänning, fjäderörhängen, pilbåge och indianinstrument. Hade en jäkligt kul kväll och efter vi stängt fortsatte vi festen. Var dessutom Mariells sista kväll på viking innan hon åkte hem till Norge :-( Massa saknad älskling!

Igår blev det först stranden i någon timme med tjejerna.
Låg och spelade kort, snackade och bara hade det mysigt. Fick en sån liten uppenbarelse när man inser hur sjukt mycket man kommer sakna allt det här i samma sekund som man sätter foten på svensk mark.. Igårkväll stod jag i bar 1 med Balle, Charlie, Jeppe, Otto och vi hade Stefan lite rännande i baren också.. Sjukt kul hade vi, och jag höll seriöst på att dö av skratt åt Jeppe emellanåt. Han är en sjuk, sjuk, sjuk kille! Hahaha.


Nu ska jag chilla en halvtimme till innan jag fixar till mig innan jobb kl 22! KISSES & LOVE.


Snart ska jag ha ett bildbombs-inlägg, promise!