Vengaboys at DGV
Hej mina älsklingar.
Hoppas att ni har det bra där hemma!

För tre dagar sen var det våra nya bartenders första dag, och dom stackarna ska börja med fri bar! Det stressigaste av allt liksom.. stackare! Det var Petar, Bahamas och jag med två nya: Jimmi och Steffan. Har vi nya bartenders på stället har vi alltid i uppdrag att dricka dem fulla, och vi lyckades ganska så bra med Jimmi kan jag ju lova er. När klockan var 01:30 var han så full att vi fick skicka hem honom! Hahaha.

I förrgår hade vi Vengaboys på Den glade viking.. Förra året när jag fick veta att de skulle komma tänkte jag; what, existerar dom ens fortfarande? Men det drog trots det en hel del folk till viking! Stod i bar 4 tillsammans med Christiane, Petar och lillebror Visborg och hade riktigt kul. Hade också Loungen öppen för första gången, mest för att DUF hade arrangemang därinne men dock.. :-)


Sen hade vi gårdagen... FUCK VAD AWESOME!
Det började med bartendermötet då vi fick veta att vi förmodligen inte skulle öppna Loungen eftersom vi inte väntade oss så mycket folk. Jag stod i bar 2 tillsammans med Jimmi och Lena, och helt plötsligt får vi vet att Loungen öppnat eftersom stället är packat med folk, roligast var när Frilund kom rusande med Buzz boy-tröja! Hahaha.

Ställde mig uppe på baren till en bra låt,
kollade ut över stället och hela viking var verkligen proppat och jag bara fick sånt glädjerus i min kropp. Det är i just exakt såna ögonblick som jag vet exakt varför jag älskar att vara här! Det var helt sjukt. Blev till och med ledsen när klockan var så pass mycket att Nick kom och sa att vi stängde bar 2..Vad jag gjort de senaste dagarna under dagstimmarna kan jag summera som: inte ett skit! Solen verkar fan lysa mer på Nordpolen än vad den gör här! Så vi har mest legat hemma och glott film & serier. Jag ska be en bön till vädergudarna nu att solen ska komma till oss.. JAG VILL HA SOMMAR & SOL!

Fridag + nya bartendersHört att ni har fint väder där hemma,
njut av det för här verkar det fan inte bli någon sommar överhuvudtaget! Börjar bli blekare än lakanet jag ligger på för fasen. (vi har visserligen gula lakan, but you get the point)

I fredags hade Lena & jag ledig. Började dagen med att gå ner till Valhalla och käka frukost, klockan var visserligen runt halv 5, but still.. Satt och snackade med Emmy, Jeanette och Sissel och smed lite planer inför kvällen. L, E och jag gick sen och lämnade in kläder på tvätteriet innan vi gick hemåt och gjorde vid oss.

Runt 21 gick Lena och jag till en restaurang för käk & vin.
Varje fredag är det "Trafficlight party" inne på viking så vi gick dit och joinade Emmy, Frida och resten av drösen promoters som hade ledigt. Drack och kollade på alla crazy människor. När det var dags för wet t-shirt competition tyckte vi självklart att Emmy skulle vara med, och vi hejade & skrek som galningar! Och visst vann hon, så där fick hon en flaska bubbel som vi alla delade på :-)

När klockan närmade sig tolv gick Emmy, Frida, Lena och jag bort till Iceberg där artisten R.I.O skulle uppträda.. Ni vet "my dream is to fly, over the rainbow, sooo high!".. Managern för Iceberg var schysst och släppte in oss gratis via bakdörren. Dock var det p-i-n-s-a-m-t lite människor när vi kom! Och dem gör inte sina drinkar själv, utan det gör maskiner! Haha, hallå liksom? Konkurrencen mellan alla disco i Sunny är sjukt mycket större i år, vilket man känner av! Däremot snackar alla workers mycket mer med varandra detta året, så jag har lärt känna en massa folk från både Iceberg och Revolution, sjukt skoj!

Frida och jag tröttnade hursomhelst på Iceberg innan artisten ens kommit,
så vi gick tillbaka till vårt älskade viking! Körde barrunda och dans på baren i varje bar och det slutar alltid bara på ett sätt, haha. Trodde inte att jag hade kommit så långt till bar 5, men det hade jag tydligen eftersom Christiane sa att jag varit där och dansat & tagit shots med henne. Haha, bra där! Gick hem med Nikolaj sen när han hade slutat.. Minst sagt en galet yr kväll!Igår möttes vi klockan 18 där vi träffade våra nya bartenders,
en del från Utopia men också några promoters som gått barskolan innan eller jobbade i baren förra året. Nu är vi fanimej ett stort bartenderteam! Gick allihop till Stella di mare sen och käkade.. jag var sjukt yr, hade jag inte vetat bättre hade jag trott att jag fortfarande var full! Efter käket gjorde vi bar 1 klar sen hade jag ledigt fram till klockan 22.. Var Ricki, Bahamas, Jeppe, Mc och jag i bar 1 igår och det var sjukt skoj! Idag ska jag stå i bar 1 igen tillsammans med Petar och tre av de nya bartendersen: lillebror Visborg, Steffan och Jimmie! Lär bli vilt!Midsommar
GLAD MIDSOMMAR!

Är dock lite småsur över vårt hemska väder! Solen har inte ens kikat fram de senaste dagarna. Ikväll är jag hursomhelst ledig, i like it! Ha en jäkligt kul kväll därhemma mina gullungar! <3