Hundbajspåsekan ju säga som så att sis och jag flabbade ihjäl oss igår i affären....  


06:00 imorse ringde klockan. Kände mig mer död än levande, men lite kläder på kroppen, smink i fejjan och frukost i magen gjorde tydligen susen! Infann mig 07:00 på jobbet där V, Sofie och jag satte igång och inventera direkt.. Inte så farligt som jag trodde, utan det flöt på sjukt smidigt!

Var hemma från jobbet vid sju nu ikväll,
tutade iväg och hämtade Emilia på gymmet innan vi stack och handlade käk inför middagen med girlsen på lördag. Är heltaggad och känner på mig att det kommer bli en sjuk fylla! För övrigt har jag rullat och stekt köttbullar till en hel armé idag. Och nej, jag är inte 40 år. Just for the record liksom.


Kan ju också nämna att min förkylning äntligen börjar ge med sig! Sing freaking hallelujah liksom. Så har jag ork imorgon blir det gymet efter jobb. Inte varit där sen början av förra veckan, så det är på tiden kan jag säga er. Nu har i alla fall min dagliga dos av Sex and the City börjat, see you freaks! 


 

Tuesday in the city

 

Mystisdag i Lund.
Gick direkt hem till syrran idag efter jobb. Bestämde oss ganska snabbt för att gå ner mot Fellini i det fina vädret och käka pizza och dela en flaska rosé. Träffade något ansikte man kände igen, alltid trevligt. Var lite smårunda under fötterna när vi traskade därifrån, gick i alla fall inom Stortorget och satt och snackade lite över en sojalatte. Mys!

Hemma hos sis nu,
dricker vars en cola och ska slå oss ner vid tv:n nu och snaska på vars en mango :-) Jobb imorgon 07-18:15; INVENTERING!

 

No rain on me
Förutom den brutala förkylning jag har för tillfället,
som innebär förstoppning vid bihålorna, plötsliga nysningar + hosta som gör att slem våldsamt skjuts ut ur min mun, snörvel och fullständigt nasal röst så är allt fanimej toppen!
Life is going my way !