Vampire

I'm a vampire!
Halloween imorgon och eftersom det ar sa jakla stort har i USA sa ar vi utkladda idag! Och jag ar vampyr! Svart och elak, passar mig perfekt :-)

Igar var vi ute i Boston,
forfestade i Emilias kallare med en annan svensk, Maddie och Lisa, en tjej fran Ukraina. Alltsa totally lost! Fy fasen vad kul vi hade.. stod forst i kon in till Royal, jag lyckades fa oss tjejer att fa ga lite fore i kon men sen blev inte fler inslappta sa vi drog till klubben bredvid, Caprise. En av vakterna sag oss i kon och kallade in oss sa vi fick ga fore i kon och kom in gratis. ASKUL! Typ alla var utkladda och det var fullt os! Slutade med att vi dansade pa borden, drack allt for starka drinkar, Emilia red pa Fred Flintas rygg och jag blev basta kompis med taxichaufforen hem! Thumbs up!Idag har Maddie, Emilia och jag slappat till max! Legat framfor tv:n och varit slitna.. kollat massa film och bara chillat och atit onyttigt. Nu ar vi igang igen, sitter i Emilias kallare med henne och Maddie! Ska pa halloweenfest ikvall i Allston! KISSES!

US and A
Safe and sound in the United States.

Landade runt klockan 18 amerikansk tid i fredagskväll. Bodde fram till i onsdags hemma hos min moster i New Canaan. Var inne på Manhattan i både måndags och tisdags för att shoppa loss. Vilken grym stad!

I onsdags hoppade jag på tåget och åkte upp mot Boston där Emilia hämtade mig. Körde hem till hennes värdfamilj som verkar vara den bästa värdfamiljen ever, och här har vi hängt sedan dess. Igår bakade Emilia och jag en (nyttig) frozen cheesecake sen på kvällen körde vi till ett shoppingcenter och jag shoppade ännu lite mer. Idag har vi varit på zoo med dels tvååringen som Emilia passar + en aupair till och den minsta pojken som hon passar. Har också varit och köpt hem massa vin och vodka till helgen festligheter! Det är ju halloween här i helgen, så vi ska lätt klä ut oss :-) Och förmodligen dra ut i Boston city! Planerar att dra dit på måndag också för shopping.

Skriver lite mer detaljerat om alla dagar plus all shopping när jag kommer hem!
Nu ska jag snart gå och börja göra vid mig lite smått,
sen ikväll kommer det en del folk hit för drinks & party :-) KISSES!


Saturdaynight 16/10 ♥


Fina tjejer!


Josseraring!


Kitty och Cornelia babes!Josse, Frida, Ida och Ditte


Älskar att min rödbruna hårfärg


THE FISHMOUTH!


Två jävlar


Fina Fridavännen


Snackehörna :-)


Frida har fissehår!
Morrís släppte loss


Madsen rockar loss! Tot!


Love!


Babe!


Ditte och Morrís :-)
Ida och Ditte mobilnördar :-)


Kittyraring!


Finingar Ditte och HelenaSer ut som att Ditte pillar Madsen i rumpan, hihihi


På väg mot Höööööörs station


TOOOOOOT!


Ibland behöver man pausa :-)


Tjejer i gräset .. där en vakt körde bort oss från sen, haha?


Hahahaha, alltså bästa när Dittes och Idas huvud dök upp !!


På väg mot Köpenhamn! Vår älskade stad!Galna drösen på metron! Tot ös!


Dom fotona som är kvar håller jag för mig själv, höhö!
SJUKT BRA KVÄLL!