Myskväll!
Fredagsmys at my place.

Hade rätt mycket att göra på jobbet idag så jag stannade kvar till klockan 18, sen var ju självklart tågen hem försenade. Blir man ens förvånad liksom? Gick in på Julias jobb när jag kom till Höör där jag blev bjuden på årets första mjukglass! Satt fin-fint i kistan kan jag lova! Sen hann jag med en shoppingtur på Ica innan J och jag drog och solade. Drog hem till mig i lägenheten sen, fick sällskap av Cornelia, Johanna och Karro, käkat hemmagjorda pizzor, godis, druckit kaffe och snackat loss. Nu ska jag dra mitt trötta arsle i säng, imorgon väntar jobb! Och det kommer vara fulla människor öööverallt i Lund imorgon! :-)

Det gör så jävla ont. När man inser att tiden med en av de viktigaste personerna i ens liv är begränsad. Att tiden inte är evig. Tänker hemska tankar som att kommer du vara där den dagen jag gifter mig? Eller då jag får mina barn? Hemska tankar, men jag tänker dem.. det är fruktansvärt! Vem ska jag vända mig till när jag behöver kloka råd om inte till dig? Jag vill alltid ha dig i mitt liv! Jag älskar dig tusen gånger runt jorden, och oräkneligt många gånger till månen och tillbaka. ♥

FredagGodmorgon världen!

Denna dagen startade med att någon ivrigt stod och plingade på min dörr lite över 08. Jag pallrade mig upp ur sängen (var faktiskt redan vaken!) och vem stod där om inte Ida. Så vi drack kaffe ihop innan jag så småningom bytte om till träningskläder, drog ner till gymmet och fick snart sällskap av Johanna.

Blev 4 km på löpbandet och en del styrketräning med en blandning av bröst, ben, triceps och mage. Bra start på dagen! Nu har jag precis ätit värsta goda frukosten, knäckemackor med avocado & paprika på och yoghurt & müsli. Ska strax pallra mig bort till tåget, jobbar 12:30-17:30 idag! Vad kvällen sen består av är väl ännu lite oklart :-) Kisses!