Kläääööeekaaeööe
September kommer att bli fullt ös. Mycket jobb, fest, mys och kul. Jag gillar't!

Jobb idag gick bra, fick varuleverans och jag är ju helt lyrisk och vill bara köpa nya skor. Sjukt mycket fint vi har nu inför höst och vinter! Men vill inte köpa något än, för det är fanimej fortfarande bara augusti!

När jag kom hem gick jag till Konsum och handlade lite käk men innan jag hann sätta igång att laga något skickade Lolla att hon bjöd på grönsakspaj. Sjukt gott var det! Sen låg vi på soffan, käkade muffins (kläääööeekaaeööe), drack kaffe och kollade "Ghost". Tack för ikväll Looouuueeeööööee min pärla! :-)

Hoppade in i duschen när jag kom hem,
har också hunnit skypa med Olsen och snacka med Jossemus. Nu ligger jag nerbäddad, ska kolla liiiite Californication innan jag ska sova. Imorgon jobbar jag 9:45-18:15 så ska upp tidigt! Tidigt för att vara mig i alla fall, höhö. Puss & godnatt!

Tuesday
Godmorgon! eller vad man nu säger såhär dags. Fasen, jag har kommit in i en djävulusisk snooze-period! Vill bara sova mer hela tiden. Nu är jag i alla fall vidgjord och klar och ska gå till tåget. Jobb 12-17:30 idag! Puss!

Back to work
Måndag och nystart kan man säga!

Haft ett par dagar ledigt sen jag kom hem från Bulgarien, men idag var första dagen på jobbet igen. Och gud vad kul att vara tillbaka! Istället för timanställd/vikariat har jag nu fått fast tjänst på Bianco och det känns skitroligt! :-)


Efter jobbet åkte jag hem, slängde ihop en kycklingsallad innan jag körde hem till Julia där hon, Johanna och jag suttit och snackat, druckit kaffe, käkat lösgodis och haft ihjäl x antal kryp :-) Mysigt som alltid! Och tro det eller ej, men jag ser faktiskt fram emot allt höst- och vintermys!