Nycklarna
Goooodmorgon! Sovit gott och allt det där? Jag kände mig mer död än levande när alarmet ringde vid 08. Låg och snoozade som vanligt innan jag pallrade mig upp. Gjorde vid mig och käkade frulle innan jag traskade iväg för att infinna mig på Centralgatan klockan 10:00. Så nu har jag nycklarna till min nya lägenhet! Tjoho!

Så denna veckan kommer gå till att måla, flytta, fixa och sticka till IKEA.
Ska klämma in en torsdagsutgång i Köpenhamn också med en drös! Men sen är jag ledig fredag-lördag-söndag så ska nog komma hyfsat i ordning :-) Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe, ska snart sticka till jobb!
Lite morgonbloggning från min sida.

Död deluxe
Totalt död. Och totalt sliten efter en awesome utekväll i Århus med massa galenskapare. Min och Josses roadtrip var riktigt nice, med några felkörningar, hög musik, skratt, dans i bilen osv. Utekvällen igår blev top notch med en drös guldkorn. Förfest hos Balle & Camilla, vidare till Slap af, avslut på Bernhardt.

Idag samlades vi i Balles lägenhet, tvättade av bakfyllan och fräshade till oss. Sen åt Camilla, Balle, Ann, Josse och jag brunch på ett ställe nere vid ån. Sjukt gott! Sen blev det hemfärd efter ett snabbt besök av Ricki i lägenheten, och så kom en Petar som fortfarande var full sen dagen innan, som vi skjutsade till Horsens. Passade på att hälsa på Døllejävel när vi ändå var där. Hann också med att bli stannad av en polis på vägen hem.
Ikväll har det blivit mys á la söndag hos Karro med henne & Corny. Tradition! Ätit mat, skrattat oss fördärvade, kollat Big brother och käkat pannkakor med nutella & jordgubbar. Nu är min mage utspänd till max och riktigt rund & härlig. Beach 2035 here I come! :-)


Klick klick

Waaaaaaah, mitt klickfinger kommer alltid igång såhär framåt natta. Igår "råkade" jag klicka hem en ny kamera, till min ursäkt så har jag faktiskt haft min gamla sen febuari 2008 (!). Den har hållt två säsonger i Sunny och absurt många festnätter. Nu är den dock helt bucklig och ger knasiga, suddiga bilder. Så det var dags.

Kände dock nu att jag var himla nära att beställa hem massa smycken och kläder som jag inte ens var speciellt sugen på. Stopp och belägg. Min vårshopping får vänta ett tag! Nu efter att jag äntligen köpt hem en vit transparent skjorta jag varit på jakt efter i en evighet har jag dock en ny must-have, ska se om jag kanske kan springa och prova imorgon på lunchen! :-)Uh. Totalt ointressant. Dags att sova. Pöss!