End of january
Igår tyckte jag förbannat synd om mig själv. Fick sjuka mig från jobbet igår och även idag tack vare mitt eländiga tillstånd, men jag har turen att ha världens bästa chef!

Men mitt i allt igår så slutade jag tycka så himla synd om mig själv. Mamma ringde och i allt hennes eländiga känns det ändå positivt.. Ett så bra svar man kunde hoppas på! Och det är jag så otroligt glad och tacksam för! Nu är det bara att kämpa sig igenom det ♥Så avslutet på 2011 års första månad blev ju bra. Har varit en hel del som hänt under denna månad så tycker att det räcker nu för hela året! :-)

American pancakes
WÖÖÖÖÖÖH! Mätt som en jävla tvåhundrakilossnubbe efter en tiokilosmiddag.


Innan idag samlades Karro, Cornelia, Helena och jag. Kollade in Karros nya lägenhet som hon flyttar in i nu 1 februari (så jävla gött att vi fyra kommer bo så jäkla nära varandra) som var jättefin! Sen stack vi hem till Karro där vi först drack te och kollade på "I rymden finns inga känslor".. efter filmen var klockan lite i 5 och vi började tänka så smått på käk.

Runt sextiden satt vi vi ett dukat bord och käkade. Hade ju dessutom fått den briljanta idén att göra amerikanska pannkakor så det satte vi igång med hyfsat snart efter vi käkat. Typ som vanliga pannkakor, bara tjockare och sötare!

Vi går självklart loss och gör dubbel sats. Smälter choklad. Har honung till. Och hallonsylt. Sen satt vi och glufsade i oss vid matbordet samtidigt som vi ganska fort blev höga på socker och skrattade ihjäl oss åt precis allt och ingenting. Herrejäklar vilka skrattattacker! Och jäklar vad gott det blev, men sen blev vi ju så mätta och illamående att vi ville dö, haha! Legat i soffan sedan dess och kollat på tv.

Nu för lite mer än en timme sen traskade jag och Corny hem till vår lya och nu sitter jag i soffan och sneglar på "The wedding singer".. Imorgon är det jobb på Bianco som gäller!Söndag och söndagsfrulle
Ännu en helg inom lås och bom. Eller ja, liggandes inne i lägenheten alltså.. Men varit tvungen denna helgen efterom jag legat i fosterställning i soffan och mått kass! Inte kul.. men är redan på vägen mot det bättre. Imorgon ska jag tillbaka på jobb, så jag hoppas att jag är fit for fight då.

Igår var det faktiskt rätt skönt på kvällen att vara hemma, hade SÅKLART hellre festat loss med tjejerna och firat Helena, men att ligga hemma med fede-godispåsen Arne var inte heller helt tokigt! :-)


Nu har jag precis gjort en god söndagsfrukost till mig, clementin- & äppletärningar med keso, russin och kanel och så ett kokt ägg vid sidan av. YU-MIE! Så ska käka nu samtidigt som jag kollar på Nyhetsmorgon.. don't know why, men tycker bara att det är liiide mysigt. Sen får vi se vad jag gör av dagen.. fortfarande lite ont i magen, men ska försöka komma ut och traska en liten runda för att skaka rastlösheten av mina ben. PUSS!