Full rulle
Full rulle. Känns som det är full rulle och gasen i botten hela tiden. Har varit mycket jobb och mycket fix på sista tiden! Ska bli härligt att ha en ledig helg med allt vad den kommer att innebära :-)


Efter att jag slutat jobb idag kom mamma & pappa hem till mig för att hjälpa med att sätta upp två hyllor. Det är ju själve fan att man inte ska klara av sånt själv! Nu behövdes tydligen någon jäkla slagborr, but still.. Blev hursomhelst skitbra! Sen gick jag upp till Helena, kollade Big brother och fick en dos av harmoni! :-) Fick ett ryck sen och provade massa sommaroutfits när jag kom hem, haha. Ge mig sommar nuuu!

Fick också ett mindre sammanbrott, men det gick över rätt så fort.
Nu håller jag tummarna och hoppas!Inventering
Lite smått död efter ett 11-timmars pass.

Annat var det då jag jobbade inom restaurang, då var tolvtimmarspass vardagsmat, men man vänjer ju sig snabbt. I morse ringde alarmet hursomhelst omänskligt tidigt, dvs 05:00. Fy fasiken alltså. Men av någon konstig anledning var jag uppe, fixad och klar tjugo minuter senare. Så grundade med en liten frukost innan jag hoppade på tåget till jobb 06:07.

Hade inventering på jobb idag, därav den tidiga morgonen. Halv sju satte vi igång och var helt klara framåt elva.. varenda liten pryl ska ju scannas så det tar ju sin tid! Sen var det en varuleverans på det, inte så megastor som de senaste veckorna men man var ju inte i sin snabbaste växel idag precis.


Nu när jag kom hem cirka tjugo över sex satte jag igång direkt och lagade mat, mums. Nu sitter jag med en kopp vaniljte och tar det lugnt. Ska snart gå ner till Corny och hämta några räkningar som kommit dit, sen ska jag bort och kolla in Helena & Lisas nya lya! PUSS!