Första advent
Himla mysig dag igår!
Trots Berit som busade runt. Redan vid elva igår infann jag mig i Lund, och sen slog jag upp dörren till butiken klockan tolv. Skyltsöndag i Lund och vi hade öppet. Spelade julmusik och gick och mös, ganska så glad att jag var inomhus och inte ute i blåsten! Berit måste ha varit på ett jäkla humör, för stora granen på Mårtenstorget hade knäckts i stormen.

Eftersom tågen sen började ställas in så fick jag stänga butiken tidigare. Gick in på Brödboden när jag kom till Höör där det var julstämning, blev där en stund och drack kaffe och snackade loss med Emilia. Resten av kvällen sen spenderades hemma hos mig med henne, Johan och Anton. Kollade julfilm och slappade. Mys!
Middag i Malmö

Härlig lördag och en lugn helg! Är väl bäst att samla krafter för den kommande månaden. Min nästa lediga helg är julafton/juldagen. Men jag klagar inte.

Min dag började imorse lite i nio när alarmet väckte mig. Jag stack ner till gymmet, och trots att jag glömt min vattenflaska så att min stackars strupe var torr som bröd, så var det ett härligt morgonpass. Hoppade in i duschen när jag kom hem och lallade sen runder här hemma och gjorde vid mig och åt frukost innan jag stack in till Lund. Jobb 12-16:15 idag.

Efter jag stängt butiken hoppade jag på tåget till Malmö där middag hos Anette och Micke stod på schemat. Alla mina ljuvliga syrror var samlade. Min guldklimp Vilma var där, och Vilmas pappa såklart. Mickes syster med man+barn var också där så det var liten syskonträff kan man väl kalla det. Det bjöds på champagne, rådjur, äpplekaka, glögg, mys med Vilma, skratt och snack. Jättemysigt!

När jag kom till Höör sen blev jag upphämtad av Julia och Johanna. Lördagsmys hemma hos Julia blev det, med kex med mögelost, kaffe och en himla massa snack i vanlig ordning ♥ Nu ligger jag nerkrupen i sängen, imorgon jobbar jag 11:45-18:15 i stan. Skyltsöndag och jag ska spela julmusik heeeela dagen! Och bjussa på pibbarkagor!