Måndag
Återigen måndag! Behöver jag påpeka att veckorna går snabbt eller? Idag har jag ledigt från jobbet, och anledningen till det är att vi ikväll ska se RIHANNA!!! Woho, ska bli fucking awesome! Emilia och jag åker in till syrran i Malmö där vi samlas typ tio tjejer på lite preparty.

Har tvättat några maskiner tvätt idag och städat lite här hemma, lite sånt som behövs göras ibland. Och så ignorerade jag min snörvlande näsa och drog ner till gymmet och powerwalkade lite över 4 km och körde lite styrka på det. Superhärligt!


Nu är Lolla här på kaffe och strax ska jag börja fixa mig. Puss!

Kph


Fräs och jag


Rikke och Frida


Fie var klar med sin C-uppsats och var överlycklig :-)


Olsen och Nick aka Pimp


Älsko!

Köpenhamn och gayklubb
HERREJISSES! Lördagen var ju minst sagt vild kan jag ju säga.

Mamma kom in till Lund i lördags när vi närmade oss stängning i butiken, så jag åkte bil hem med henne till hennes & pappas lägenhet. Mamma hade köpt svenska kräftor som vi käkade och drack lite vin innan jag började göra mig klar för en utgång i Kph. Mötte upp Frida aka Fräsråttan på tåget och så drog vi hem till Fie där hon, Rikke, Olsen och Pimp redan befann sig. Vin, snack och mys i mängder innan klockan blev typ tolv och vi alla drog bort till Nouvel.

På Nouvel hade Fie fixat bord och billiga flaskor till oss, och såklart Fernet branca! Puh, kan ju inte påstå att jag saknat det. Fler kända ansikten trillade in på Nouvel sen, så som Mark, Farmer och Ali. Och plötsligt träffade jag på Christiane och MC! Sjukt längesen jag träffade dem så det var helt underbart! För övrigt var det shots, dans och skratt i en härlig blandning. Lyckades även tappa min sko i trappan. Jag återfann den dock :-)


Efter en jäkla massa yrande så var vi en drös som drog bort till Cousy, en gaybar i Köpenhamn. Fie, Olsen, Pimp och jag hamnade på jäkla massa sidovägar innan vi kom fram, haha. Stället var PROPPAT med folk och så jäkla roligt! Träffade på Jannik, Natascha, Sara och en drös andra vikingar. Drack öl och yrade som aldrig förr och träffade en del knasiga människor. Klockan var närmare 06 när jag stupade i säng.Söndagen startades hemma hos Fie med kokt pasta och ketchup. Haha, helt klart underskattat! Vid två packade jag ihop mig och hoppade på metron för att sen ta tåget hem. Sen blev det slas deluxe hela dagen. Var en sväng hos mamma och pappa där det bjöds på god söndagsmiddag, sen hamnade Emilia, Kitty, Helena och jag här hemma med en bra film och godis i mängder. Tack för helgen !!