Inventering och löneförhöjningGoderkväller! Fattar inte varför jag inte är trött? Jag borde ligga hulkandes i fosterställning just nu av trötthet. Var uppe klockan 06 imorse. Infann mig på jobb klockan 07 för inventering och sen jobbade jag till stäningning. Guuud så jobbigt!

Haha, fatta min ironi där. Dagen har gått på ett kick och jag har varit skitpigg. Ska väl vara glad att man är lite härdad efter alla tolvtimmarspass man jobbat inom restaurang i sina da'r. För övrigt fick jag en glad överraskning idag - löneförhöjning!! Det tackar jag min fina chef för!

Igår hade jag och syrran det skitmys! Vi sket i träningen och ersatte den med en liten shoppingtur på stan. Fick med mig lite smått & gott! (tyvärr, eftersom jag borde hålla i mina pengar..) Sen gick vi hem och lagade fläskfilé och delade en flaska rödtjut. Idag när jag kom hem från jobb slängde jag ihop en sallad och fick sen sällskap av Emilia och Julia. Har babblat på om allt möjligt, druckit kaffe och rotat igenom min garderob, haha.Imorgon är det destination Odense som gäller! Blir i Danmark till söndag eftersom det är en riktig storhelg på gång - Den glade viking reunion och det kan såklart inte missas!!Burlesque
Guuuud, nu är jag trött! Också dags att sova men jag är ju expert på att fastna på diverse shoppingsidor såhär på kvällskvisten.. hrm!

Igår klockan 18 möttes vi en drös tjejer utanför Jernkällaren,
Emilia, Cornelia, Karro, Helena, Lolla och jag käkade god mat och sen hamnade Corny, Emilia och jag hemma hos Karro med godispåsen i näven. Kollade lite tv innan vi gick och hyrde två filmer, en thriller som var lite halvknas och sen såg vi Burlesque! Alltså jag är förälskad! Filmen var helt jävla underbar! Sjuka sångröster, bra handling och en äkta feel-good-film. Wuuhuuu!

Idag har jag jobbat 9:45-18:15, vädret snor ju en hel del folk från stan så vi har haft det ganska så lugnt. Men hade jag varit ledigt hade jag också tagit vara på solstrålarna på en uteservering på ett fik eller druckit rosé på någong balkong. Fatta vad gött det varit! När jag kom hem till Höör stack jag hursomhelst ner till gymmet en snabbis deluxe, 3 km löpning innan jag stack hem till Julia. Lagade god vegetarisk lasagne (lasagneplattor, keso, krossade tomater med chili, spenat, ost, squash och cocktailtomater) sen har vi bara snackat, druckit kaffe och såklart kollat Sommer i Sunny beach á la måndagstradition. Mysmåndag!Nu ska jag totaldäcka, imorgon är det heldag på jobb som gäller följt av träning med syrran i Lund, sen sover jag där eftersom vi har inventering på Bianco klockan 07:00 på onsdag!

Lite från DK


Haha, rumpavtryck i soffan!


Ida, Micke, Anette, Anna (och jag) satt i solen och göttade oss lite


Micke tog en lur?


Ida in action

Mina älskade päron!


Sjukt mysig helg!