Little saturday


Grattis till världens finaste Alva, som blir två år idag!
Helt sjukt vad tiden springer iväg ♥Snart är helgen här! Höllviken fredag-söndag närmar sig med andra ord med stormsteg! Woho! Jag håller tummarna för att det blir strålande sol och värmebölja i helgen, men vi får väl se. Ska hursomhelst bli woooonderful!


Igår var det jobb som gällde hela dagen, och jag var max förrvirrad! Haha, plötsligt låg min mobil på kassadisken och jag bara what tha f, hur har den hamnat där? Yr som fasen. Slutade halv fem så när jag kom till Höör gick jag till gymmet, sen hämtade pappa mig där och jag åkte hem till honom + mami och åt med dem. Mys! Sen blev det kvällskaffe hos Julia på deras nya fina uteplats.

De senaste dagarna har jag vaknat helt tidigt. Skönt faktiskt, så har gjort mig i ordning i lugn och ro och åkt in till jobb tidigare för att småpilla lite där. Likaså idag! Jag slog på stort och invigde mina ballerina, men det störtregnade ju i Lund och jag blev typ plaskblöt om fossingarna. Men har annars tyckt att vädret varit rätt mysigt idag ändå. Kanske lätt att säga när man jobbar inomhus, haha. För övrigt är jag ju sjuk i huvudet som fick ett sting av julsaknad för någon dag sedan.

När jag stängt idag gick jag en sväng till Gina för att kolla lite. Fick med mig en vit stickad tröja hem. Lagade käk när jag kom hem och nu halvligger jag i soffan och glor. Kan inte bestämma mig om jag ska orka göra något av denna kvällen eller ej. Puss!Dessa godingar fick följa med mig hem igår!

End of april
Sista veckan i april. Har inte detta året hittills gått fortare än någonsin? Wah! Eller så är det för att jag jämt och ständigt blickar framåt att jag ibland helt och hållet glömmer bort nuet!

Idag har det blivit jobb, följt av träning sen har jag hunnit hänga en stund med Lolla och Kitty. Kom hem för en stund sen och ska sova typ nu! PUSS!
Ledig helg
Godafton på er söndagskörare! Helgen börjar lida mot sitt slut, men har en skön söndagskväll kvar framför mig. Gött!

Igår hämtade mamma upp mig vid 09, vi åt frukost ihop och sen stack jag ner till gymmet. Duschade och gjorde mig klar hos mamma sen åt vi snabblunch och körde sen till Förmedlingscentralen i Tyringe för att glo på massa skit. Vi kom hem 28 kr fattigare, haha. Sen var vi ute och promenerade och sen blev det slappe på soffan innan vi lagade middag ihop. Heldag med mamsi, i love it ♥

Igårkväll sen gick jag först hem till Emilia där vi drack te innan vi gick hem till Karro och joinade henne och Cornelia. Slas i soffan och tittade på Wedding crashers.

Idag infann jag mig återigen hemma hos mamma vid nio. Åt frukost sen packade vi in oss i bilen och körde till Ängelholm till Anna, Ola och Vilma. Alltså älskade underbara unge!! ♥ Vi lekte som fasen och gosade loss och plötsligt hade jag Vilma-saliv i hela huvudet! Men det är okej när det är den lilla ungen som dreglar ner en :-) Käkade lunch, var ute och gick, sen drack vi kaffe sen körde mamma och jag hem vid halv tre. MYS!


Jag har hunnit med att handla mat, städat hela lägenheten och vikt en massa tvätt. Känner mig sjukt flitig! Nu är jag lite i valet och kvalet om jag ska ut och springa en runda, vädret lockar ju inte asmycket, eller om jag bara ska laga mat och slappa i soffan. Hrm? Senare ska jag i alla fall söndagsslappa med Corny. PUSS!