Halli hallå

 
 Redan torsdag! Som faktiskt redan är slut.. snart är det helg sen sätter jag igång och jobbar igen. Ska bli riktigt kul! Har dessutom fått ett litet extraknäck här under september som ska bli skitskoj!
 
 
Idag vaknade jag av överdrivet spöregn och åska. Rätt mysigt ändå när jag låg i soffan i min onepiece, drack kaffe och kollade Nyhetsmorgon. Tvättade lite även i förmiddags, så nu är jag ikapp efter sommarn. Blev en tripp till Lund och Nova i eftermiddags med Johanna och Josefin, hittade en klänning, en ny axelremsväska som jag ä-ä-älskar och några smala ringar.
 
Ikväll samlades Julia, Sofie, Johanna och jag hemma med Josefin där vi hade laddat upp med snacks, frukt, grönsaker, dipp, nötmix, chips och en film, Kvarteret skatan åker till Laholm, hahaha så jävla bra. Halli hallå!
 

You phone me up

 
 
 

 
Aah, så skön känsla! Gjort alla de viktiga telefonsamtalen idag som jag behövde göra nu efter jag kommit hem. Har beställt ny dator också, eftersom jag min klumpeduns tappade min en halvtimme innan jag stack till Sunny beach i juni. Och så har jag bytt elavtal, haha.
 
Efter jag tvättat lite i förmiddags gick jag hem till mamma och pappa, fick kycklingsallad till lunch och hängde där ett tag innan jag stack till gymmet och tränade. Hemma nu, duschat och lagat käk, sen ska jag traska bort till Lolla och spendera kvällen med henne ♥