Mellandagarna

 
 
Här rusar tiden iväg! Och julen var över för denna gången och detta året börjar gå mot sitt slut. Och vi har ett helt nytt år framför oss! Älskar't!
 
I år blev det ingen juldagsfylla för min del, hade reastart och började tidigt dagen efter. Har haft fullt ös och kaos på jobbet nu i mellandagarna. Men sååå roligt det är när det är fullt fräs hela dagarna igenom! I mellandagarna har jag förutom jobb hängt med mina fina tjejer. Julfirande, mys, matlagning och filmkvällar.
 
Igår skulle jag egentligen hem till syrran på henne och Ians årliga glöggmingel, men eftersom alla var sjuka hit och dit så åkte jag hem efter jobb istället. Så blev det vin och gin & tonic med Julia, Josse, Johanna och Emilia innan vi drog ner till Ladan där vi dansade loss. Jag gick dock hem redan vid två eftersom jag ska jobba idag. Sitter här fixad och klar och med magen full av frukost och kaffe och ska strax dra till tåget. PUSS!
 
 
 

Live, love, laugh

Myskväll deluxe med käk, babbel, skrattattacker och julfirande med mina fina tjejer ❤

Och så hade vi ju vår egen lilla jultomte på plats ;-)

Merry christmas baby

 
GOD JUL! 
 
 
I förrgår, på lillejul, lallade jag runt hemma efter jag gått upp, slog in julklappar och lyssnade på julmusik. Sen stack Cornelia och jag ner till gymmet och köttade. På eftermiddagen/kvällen stack jag hem en sväng till mamma och pappa för att hänga lite med dem plus Anette som var hemma. Käkade såklart en skinkmacka såfort pappas julskinka var klar, mums! Avslutade kvällen hemma hos Karro med henne och Cornelia ♥
 
 
Igår vaknade man upp till julaaafton! Drack en kopp kaffe innan det blev julklappsbyte med Emilia (tack underbara du för julklappen ♥) sen körde Cornelia och jag vidare till gymmet för julträning. Sjukt härligt! Efter dusch och fix packade jag in mig själv och alla julkappar i bilen och körde hem till föräldrarna där alla syrror, Vilma, Ola och morfar samlades för julmat, glögg, mys, Kalle Anka, kakor, bus med lillan, julklappar, tomten, gröt, kortspel och underbar sällskap!
 
Kolla in förväntan i de ögonen liksom!
 
Igårkväll stack jag hem till Karro där vi varvade ner och kollade några avsnitt av Sex and the City innan jag körde hemåt och slocknade typ direkt.