Slut som artist
Slut som artist! (jäkligt knasigt uttryck by the way) Kickade som sagt igång veckan igår med ett långt jobbpass följt av en lika intensiv dag idag. Har flyttat upp en stor del av vårt herrlager två trappor upp plus massa städning på det så var helt slut i kroppen idag när jag slutade klockan fem. Så lämnade träningspåsen på jobb och åkte istället hem och lagade middag.

Fiskpinnar med grönsaker, mums. Sen hann jag med en liten powernap på soffan innan det blev kaffe hos Julia med henne, Josefin och Johanna. Jag var trött som sjutton men blev trots allt Big brother hos Karro innan jag knatade hemåt, och nu ligger jag nerbäddad i sängen. Myyys. Ska kika in på H&M nu innan jag ska sussa. PUSS!

Cheers to the freakin' weekend
Vill börja med att säga grattis till min älskade Emilia på 23-års dagen! ♥ I love you, i love you, i love you!

Helgen har varit helt perfecto. I fredagskväll blev det mys hemma hos Julia med henne och Johanna. Igår jobbade jag sen bjöd kvällen på härliga tjejer och alkohol. Inte fy skam! Drog igång hemma hos Kitty med snack och bra musik - men såklart när det är oss vi snackar om så tog det ju inte lång tid innan vi gick helt bananas. Haha jag älskar!

Drog ner till Ladan sen, och stället var proppfyllt av godingar. Och många som jag inte träffat på evigheter! Dansade loss och att släppa Karro och mig lösa på samma ställe är ju som bäddat för trubbel! Plötsligt sitter jag uppe på människans axlar? Vakten kommer och rycker i oss. Vi dansar senare runt som galningar och båda har varit helt stela i nacken idag eftersom vi headbangat loss eller något? Hahaha. Och såklart, precis som vanligt lyckas vi trilla! Vakten kom återigen fram och ryckte och slet i oss. Yrade för övrigt mest runt känns det som. En sjuk, sjuk kväll bara!


Idag har det varit en extremt lugn dag kan jag lova. Inte många fingrar som blivit lyfta idag! dodasillar.se liksom. Började med att gå och handla frukost med Karro och Cornelia idag vid tolv, sen intog vi Cornys lya där vi sen hängt hela dagen. Fick sällskap av Lampan och har varit nerit på Hardy's och käkat burgare. Hyrt film, käkat godis och dött av skratt hundra gånger om. Lovely! Imorgon kickar jag igång veckan med ett 10-timmarspass på jobb! G'NIGHT!Somebody that I used to know

Vår i luften! Woho! Man vill nästan klä av sig naken och dansa hula-hula. Typ.

Haft en riktigt härlig dag idag. Vaknade återigen typ tjugo över åtta, la mig på soffan och drog mig lite innan jag åt frukost och chillade vidare till Nyhetsmorgon. Lallade runt lite här hemma, drack kaffe i mängder och målade naglarna. Hoppade sen i träningskläderna, hämtade bilen hos m & p innan jag stack ner till gymmet.

Efter dusch här hemma hade jag tid på vårdcentralen, sen stack jag hem till Lolla där det bjöds på kaffe & bulle. Sen har jag även varit hos Julia och druckit kaffe, och även hunnit med en runda på Netto och systemet. Och har hunnit tvätta! Jävlar i havet vad jag varit flitig idag liksom!

Nu har jag precis lagat mat och ätit. Ikväll blir det en lugn fredagskväll hemma hos J! ♥Helt underbar låt!