Meatloaf
DILEMMA! Är sjukt kluven just nu! Men ska ta en vecka och tänka igenom dethär ordentligt innan jag bestämmer något förhastat. Som att välja mellan godis och glass typ!

Idag har jag jobbat heldag på jobbet tillsammans med Emma som jobbade några timmar mitt på dagen. Skojar inte om jag städade våra lager i typ 2½-3 timmar! Haha, städryck deluxe i alla fall! Timmarna sprang iväg och plötsligt var det stängning. Förstår inte hur det alltid går så fort!

Hoppade på tåget och so far so good! Bara det att vi stod still i Lund i en evigheeeeet och jag kom hem nästan en timme sent. Jävligt kul! Raka vägen hem till Cornelia där det blev middag med henne, Emilia och Karro. Köttfärslimpa, kokt potatis, sås och lingon. Husmanskost deluxe, och jävlar i havet vad gott! Nu ligger jag nerbäddad i sängen, nyss tagit en dusch. Imorgon jobbar jag 9:45-17 sen ska jag spendera kvällen i Lund hemma hos min syster som är födelsedagsgris ♥Måndag
Sjukis...? Usch, började plötsligt känna mig grymt hängig och nästan lite illamående.. hoppas verkligen det inte är någon sjuka på g! Har svalt ner en Alvedon och ska snart släcka lampan, hoppas det är borta till imorgon! Men det har varit en tuff måndag idag, stått själv i butiken pga att folk var sjuka. Och det var mycket folk, mycket försäljning och mycket att göra. Kul var det, men det tar på krafterna att stå en hel dag själv.

Raka vägen hem när jag slutat för att käka - fisk och bönröra, mums! Sen traskade jag hem till Karro där vi har överdoserat både kaffe och te. Kollat lite tv och snackat. Måndagsmys!
CPH BABY!
LOCO! Gårdagen var sjuk. Sjukt lyckad! Hade riktigt kul. Började kvällen hos Fie med henne, Emilia, Josse och så småningom Sabrina. Åt thaimat, drack vin, gjorde vid oss och snackade loss. Senare trillade det in några till - bland annat Stine och några killkompisar till Fie. Hade det skittrevligt, och plötsligt hade klockan sprungit iväg och jag hade tömt 1½ flaska vin. Så vi tog oss ner till Zen där mina danska underbara tjejer satt upp oss på listan så att vi slapp den långa kön.

Inne på Zen var det smockat med folk. Vi mötte upp en drös från Århus som var i Köpenhamn över helgen.. Troels, Sandra, Morten, Jacob, Kristian, Felix med flera! Sjukt skoj! Dansade loss och plötsligt stod Emilia, Josse och jag uppe vid ett gäng killar som Josse kände lite och drack champagne. Dom hade beställt in en feeet Moët & Chandon och delade glatt med sig. Yrade vidare, var lite här och lite där, och plötsligt hade Fie och jag lyckats bli insläppta i VIP-avdelningen haha. Men där var bara torrisar så vi stannade inte så länge!

När klockan passerat 05 hämtade vi ut jackorna och drog hem till Fie. Emilia och jag tog den genialiska beslutet att dra mot metron och hoppade sen på morgontåget hem. Men TACK för en förjäkla rolig kväll!!!