Laughing my ass off

 
 
Alltså skrattattack deluxe. Vilket underbart dygn det senare dygnet varit. Tror att jag har skrattat konstant alltså.
 
I förrgår var jag som sagt ledig, hade ingen undervisning så chillade loss hela dagen. Sara och jag gick och handlade och efter lunch stack jag ut och sprang. Tro det eller ej men jag sprang inte vilse ;-) Efter kvällens mixologi gick de flesta och la sig.
 
Igår var alla sjukt trötta, jag kände mig helt mörbultad efter hela åtta timmars sömn! Allt för mycket liksom. På dagens cocktailundervisning gick vi igenom rom och drinkarna Mai tai och Original daquiri. Och på kvällens mixologi bestämde vi oss för att skippa instruktörkläderna som vi typ bott i sen vi kom, och istället vara ciliva :-)
 
Efter mixologin var det många av eleverna som stack vidare för att utforska Bad gastein, så vi instruktörer slog oss ner vid ett bord inne på Blockhäusl ("nattklubben" som ligger i anslutning till de hotell vi bor på, och där vi har lektioner och mixologi) för att dricka och "hygge". Dog av skratt flera gånger om. Senare ringde vi en taxi för att åka till Häggbloms.
 
Vår taxichaufför slog ju bara allt, sjöng ballader och grejer för oss och var helt seriös. Inne på Häggbloms beställde vi in ett par flaskor och festade vidare. Träffade på ett par elever. Dansade loss. Satt och babblade och hade det awesome. När vi åkte hemåt, ingen aning om klockan dock, gick vi ju helt bananas på vårt hotell (som instruktörerna som tur är har för oss själva). Kutade runt mellan alla våras rum, skrek och sjöng, plötsligt satt jag i garderoben, sen satt Karim i garderoben, Frida sjöng (skrek?) och ja. Alla yrade kort och gott. SÅ jäkla bra kväll!
 
Några av "mina" svenska elever :-)
 
Shoooooots!
 
Det är så himla fint här!
 
 
 

Day off

 
 
Godmorgon!

Idag ligger dimman tät här i Bad Gastein, ser helt sjukt ut. Jag är hursomhelst helt ledig idag, så har varit nere och käkat frukost med de andra och nu har jag bäddat ner mig i sängen igen. Skönt :-)
 
Igår, andra dagen på skolan, hade jag undervisning i framställning av sprit, vodka och dess bakgrund och sen gick vi igenom och jag visade ytterligare två vodkabaserade cocktails, Cumberroska och Cosmopolitan. Så ikväll på Mixologin ska de själva få prova blanda dem.
 
 
Igårkväll hade vi speeddating, så att alla skulle få snacka med alla, och vi instruktörer var såklart med också. Jag säger det igen, så jäkla sköna människor här är! Blev ett par drinkar och någon öl, och senare fastnade jag med en elev som var sjuuukt grym på korttricks, det roliga i det hela var att Jacob, en av de danska instruktörerna genomskådade alla tricks ;-) Kom hursomhelst i säng först vid halv tre, så tänkte faktiskt slumra till lite nu!
 
 

Bad Gastein

 
Hej från Österrike! Har provat blogga från mobilen men det har ju inte funkat utmärkt om man säger så.
 
I söndags omkring lunchtid var vi framme, turen började i Malmö där vi mötte upp de svenska barskoleeleverna sen åkte vi vidare till Köpenhamn där vi hoppade på vår buss och sen körde vi igenom Danmark med olika stopp för att hämta upp fler elever och fylla bussen. Sen gick turen genom Tyskland och vidare till Österrike.
 
I söndagskväll hade vi välkomstfest, vi instruktörer presenterade oss såklart och sen också alla elever. Vilka sköna människor alltså! Skrattade flera gången så att vi var nära att dö. Kvällens fest blev så himla rolig, vilket jag tror att alla hade! Vid ett började det tunnas ut, alla var rätt trötta efter bussresan - likaså jag - så då gick jag mot rummet och stupade i säng.
 
Igår var första "riktiga" dagen och undervisningen satte igång. Och det gick så bra! Och så sjukt roligt det är! Igår började vi med att gå igenom barens utrustning och redskap, på nästa lektion gick jag igenom och visade två cocktails. Ett par gånger i veckan ses vi alla klockan 21 då vi har "Mixologi" vilket betyder att eleverna själva får komma bak i baren och göra de cocktails vi haft genomgång på. Igår på mixologin var alla elever var jättenervösa men det är ju sånt som hör till i början. Men de var så duktiga så!
 
Kvällen igår avslutade vi instruktörer med en öl och snack om hur dagen hade gått. Mycket skratt och härligheter! Idag börjar jag först klockan tolv, så just nu sitter vi i hotellbaren och förbereder lite. Hoppas ni mår bra!