Bröstcancergalan och sushi

 
Hej kära vänner!

Den här goda middagen blev det ikväll för Julia, Josse och mig. När jag kom till Höör efter jobbet körde vi och hämtade, och ARRRRHHHHGGWAAAAYYYHHH vad gott det var! Foodporn deluxe! Fick sällskap av Johanna och senare också Emilia, och vi har traditionsenligt (?) kollat på Bröstcancergalan, druckit kaffe, hängt och haft det mysigt. ♥
 
Igår efter jag slutat jobba och kommit hem bjöds jag på omelett hemma hos Karro. Hann med någon timmes häng, snack och tedrickande innan jag gick hem och bäddade ner mig eftersom alarmet skulle väcka mig klockan 06 imorse. Jag börjar lära mig dethär med tidiga morgnar! Nu ska jag också strax krypa ner i sängen. Jobb imorgon sen väntar två (TVÅ!!!!!) dagars ledighet för min del. Wo-to-the-fucking-hoooo!
 
 
 
 
 
 

Uppe med tuppen

 
 

Känns EJ OKEJ att jag vaknar klockan 08 på min lediga dag!! Speciellt inte när jag bara sovit 5 timmar. Och speciellt inte när jag varit dyngrak kvällen innan heller. Men jag fick ju helt enkelt pallra mig upp eftersom jag låg klarvaken i sängen och min strupe skrek efter vatten.
 
Svepte sisådär tre liter vatten, vilket rådde bot på min huvudvärk. Bäddade ner mig i soffan och glodde på tv. Sen tog jag mig samman efter ett par timmar, gjorde vid mig och blev upphämtad av mamma. Brunch där hemma med dem + Ida och Ian. Mys! Sen har jag varit på Netto och storhandlat och städat lite här hemma i lyan.
 
Varför jag varit sliten och ynklig idag beror på att vi festade loss igår typ. Först kom Cornelia hem till mig, vi gjorde vid oss, lagade mat och drack rödtjut. Sen gick vi till Kitty där en stor härlig drös tjejer samlades för att bli fulla och roliga. Drog senare ner till Ladan där vi dansade loss och stampade takten ett par timmar. Rolig kväll! Ni tjejer är helt underbara, och jag är så sjukt glad att ni finns i mitt liv!
 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen köra och lämna bilen hos mina kära föräldrar. Sen blir det söndagsmys med Karro! Fridens!