Happy New Year

 
GOTT NYTT ÅR!
 

Hoppas ni alla njutit av året som gått - och får ett grymt år som väntar! Nu ska jag strax åka och jobba, har packat väskan för sen drar jag vidare till Köpenhamn där det blir nyårsafton med några grymma brudar! PUSS! 
 
Vår årliga tradition, minijul med tjejerna firade vi i fredags. Hämtmat, rödvin, julklappsutdelning, skratt och mys. Ni är guld! ♥
 
 

Året som varit

 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Haha, så jäkla svårt att komma på/komma ihåg. Men jag provade att detoxa en vecka i somras.. det har jag aldrig gjort förut. Och det var ju freaking awesome! Mådde skitbra av det. Och så höll jag en sockerfri jul, haha.
 
Höll du några av dina nyårslöften?
I vanlig ordning hade jag inga.
 
Kommer du att ha några nya till nästa år?
Har faktiskt funderat lite på det.. kanske inte "löften" men mål. Och målmedvetenhet är ju bra! Får spåna lite på den. (Är ute i god tid såhär dagen före nyårsafton...)
 
Dog någon som stod dig nära?
Nej ♥
 
Blev någon av dina vänner/syskon föräldrar i år?
Min äldsta syster blev mamma till lilla Siri ♥
 
Vilka länder besökte du?
Har inte rest så mycket i år alltså! Men blev två vändor till Bulgarien och en hel del tripps till Danmark.
 
Är det något du saknar 2013 och du vill ha 2014?
Vetskap! Haha.. vetskap vad jag ska göra med mitt liv! Nej men hade gärna kommit fram till vad jag vill plugga/jobba med/satsa på så att jag hade kunnat få lite ro i kroppen och knoppen :-) Och så har det varit på tok för lite festande emellanåt! Skärpning här alltså, får återinföra lite vild ungdom! Och så vill jag gärna önska en sommar med Emilia! Allt för länge sen nu som vi hade en sommar ihop!
 
Vad var din största framgång 2013?
Som person känns det som att jag utvecklats väldigt mycket detta året.. känns som att jag landat ännu mer i mig själv, ännu mer säker i mig själv och mer rak/ärlig och öppen vad det gäller snacka känslor, haha.
 
Största misstaget du gjort?
Tycker inte jag gjort något stort misstag direkt? Allt man väljer att göra leder ju till dit man är idag.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Haft småslängar av sjukdom men inget allvarligt. Hade ont i ryggen hela hösten typ, men den fick jag rätt på. Och inga andra krämpor ;-)
 
Bästa köpet?
Måste väl ändå vara resorna man "köpt". Sånt som ger minnen för livet! Flygbiljetten till USA är köpt och vi väntar spänt på den resan! :-)
 
Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder. Och tror fan även mat, haha! Speciellt med tanke på hur mycket kokosmjöl, mandemjöl, kokosfett, rawfood-bars osv jag köpt på senare tid haha!
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket! Familj, vänner, galna stunder, lugna stunder, mysiga stunder ♥
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013?
Avicii - Wake me up. Envy - Am I wrong. Två klockrena! Och även nu när jag lyssnar igenom min spellista så ska absolut Imagine dragons - Demons nämnas. Påminner mig sååa mycket om i våras! :-)
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Varken eller tror jag! Har haft ett sjukt bra år med så mycket roligt som hänt.
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Leva livet lite mer. Förstå mig rätt. Men önskar kanske att jag inte tänkt på "förnuftigt" alltid, ett par glas vin och några dansmoves en lördag kanske inte sabbar en dags jobb på söndagen? För i slutändan är det väl inte nätterna med mycket sömn som man minns? ;-)
 
Hur tillbringade du julen?
Hemma hos mamma och pappa, med morfar, tre syrror, en svåger och två systerdöttrar ♥
 
Blev du kär i år?
Mitt svar 2011: "Nej. Jag tror jag har en känslospärr!" Haha bästa. Men jo.. där var förälskelse och pirr i magen.
 
Favoritprogram på tv?
Har kollat så SJUKT lite på tv detta året känns det som. Mest blivit besatt av program såsom Det okända, Hela Sverige bakar och nu på sistone...... Paradise hotel! Damn it.
 
Bästa boken du läst i år?
Har läst så sjukt lite i år! Får fan bli skärpning på den punkten! Men Hundraåringen som klev ut genom fönstret var sjukt rolig!
 
Största musikaliska upptäckten?
Har väl inte haft någon upptäckt direkt? Men lyssnade väldigt mycket på Imagine dragons i våras minns jag.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013?
Käkade middag med Emilia, Karro och Cornelia hemma hos mig.
 
Hur skulle du beskriva din stil 2013?
Skulle nog inte beskriva den alls haha! Rätt blandat dock! Ena dagen vill jag vara fin och uppklädd, andra dagen cool i mina baggyjeans..
 
Vad fick dig att må bra?
Väldigt mycket fick mig att må bra. Som vanligt alla stunder med vänner och familj! Personer som betyder!
 
Vilken kändis var du mest sugen på?
Alltså Ryan Gosling...... aldrig tyckt han varit så snygg innan. Fram till att jag såg en film med honom (minns ej namnet) och det gjorde alltså ONT i mig så snygg han var. Haha.
 
De bästa nya människorna du träffade?
Zijada. Min chef. Trodde ALDRIG jag skulle ha turen att komma från en arbetsplats där jag kom såååå bra överens med min chef till en annan och få det lika bra. Men jo, den turen hade jag! Zijada a.k.a Zigge, Ziggemannen, Ziggelajnen har blivit en av mina närmsta vänner, berättar ALLT för henne, skrattar så jag dör ihop med henne och hon är en otroligt starkt och inspirerande människa! Tack för att du finns!!!
 
En värdefull läxa du lärt dig i år?
Att man ibland måste vara egoistisk.
 
Vad har du för planer för 2014?
Första halvåret blir jobb med mycket stänk av fest, småtripps och träning följt av USA! Sen kommer sommaren som änsålänge är helt oplanerad. En sak som är säker är att året ska fyllas med glädje ♥
 
 

Bye bye christmas

 
 
Så var julen över för detta året! Haha, alltså jag hatar att jag blir så "anti" såfort julafton varit. Hade förmodligen varit annorlunda om jag haft lite mer julledigt, då hade man kanske kunnat njuta lite mer, även dagarna efter jul!
 
Igår var det skönt med sovmorgon, vaknade vid nio typ och låg kvar i sängen lite innan jag gick upp och bäljade i mig kaffe.. Behövde tre koppar innan jag överhuvudtaget kunde kalla mig människa! Vid tolv infann jag mig hemma hos mamma och pappa, där jag och syrran (som är hemma från Stockholm över jul) dukade fram julmat till frukost. Inte helt dåligt alltså!
 
Låg sen på soffan och jäste, drack glögg och babblade loss. Senare var jag helt slut.. Helt slut av att göra ingenting haha! Slappande i soffan och en dusch på det, sen stack jag hem till Lolla där vi drack ett par glas vin och snackade om allt mellan himmel och jord. Mys!
 
Blev dock en tidig kväll för min del, idag ringde alarmet vid fem. Upp och hoppa för en dags fullt fräs på jobb. Reastart och fullkomligt KAOS! Men kul med så mycket folk! En kick-ass-dag helt enkelt! :-)