Workshop

 
 
 
Helt fantastiskt detdär med att man först har noll energi, sen knatar man iväg och spenderar lite tid med fina vänner, sen kommer man hem och är helt fulladdad med ny energi! Underbart!
 
 
Dagen har för övrigt varit superrolig men har tagit på krafterna. Mötte upp ett gäng härliga tjejer i Malmö imorse vid tiotiden. Visual merchandising-workshop stod på schemat idag! Två timmars "teori", genomgång av nytt tänk/exponering och genomgång av vårens teman och kampanjer. Lunchpaus, och sen styrde vi stegen mot "min" butik där vi delades in i tre grupper om två för att göra om vars en vägg. Och SÅ bra det blev! Vilket lyft! Vid fem var vi klara och slutade för dagen. Och jag dog i princip på tåget hem.
 
Lyckades dock krama ur den sista energin för att städa lite här hemma och laga middag (en sketen kycklingfilé och ruccola..... totalt världelös middag). Sen gick jag bort till Josse där det blev kaffedrickande och snack med henne, Emilia, Julia och Johanna.

Mat och destillat

Hej på er! Här går tiden undan! Inser att det snart är mars, vilket betyder att det snart är VÅR! Lycka!

De senaste dagarna har varit sjukt bra. I lördags efter jobb var det raka vägen hem till Karro för middag sen godis och film. En perfekt lördag. I söndags tog jag det lugnt hela förmiddagen, pysslade runt lite här hemma för att sen sticka ner till gymmet med Alex vid halv tre. På kvällen blev det matlagning och film, mycket trevligt! :-)

Igår, måndag, och jobb stod på schemat, sen knatade jag direkt till gymmet. Sen kom Emilia hit på kaffe och babbel. Och IDAG ÄR DET EMILIAS FÖDELSEDAG! Tusen grattis min älskade!

Så efter jobbet idag hoppade jag av i Lund och mötte upp the Pålsson family på Mat och destillat för god middag och vin. Såå himla gott! Avslutade kvällen hemma hos Karro på en snabbkaffe och massa snack! Nu: sängen och Elle interiör! :)

The key to happiness

Sååå bra dag igår! Stack bort till gymmet och körde kondition, sen kom Emilia och vi körde ben! Spaghettiben deluxe, men sjukt gött!

Gick hem till Cornelia sen och drack kaffe med henne och Karro. Efter det gick jag hem och städade, käkade mellis och tog en dusch innan mamma och jag körde och handlade.

Igårkväll kom tjejerna hem till mig, åt vegetarisk lasagne, drack vin, skrattade loss och bara var! Ni är the best!