Looking for something dumb to do

 
 
Hej ungdomar! Är det någon som anmäler sig frivillig till att hugga av mitt jädrans klickfinger? Alternativt gipsa mina händer till två klumpar så att jag inte kommer åt dator eller telefon. Haha! Har beställt hem diverse (dock inte onödiga) (hrm????) grejer. Mest ville jag ha något snyggt till nästa vecka när jag ska träffa vänner och ut och röja med tjejerna i Århus (woop!), resten slank mest med. Men blir nog bra! 
 
 
Ikväll efter jobbet var jag som en zombie. Kan det inte bli ljust ute snart så man får lite energiiiiiii? Lagade hursomhelst middag, sen kom Julia på kaffe och en jädrans massa snack. Underbara fina du!
 

Små negrar i sanden

 
 
WAZZAPP! Ledig idag vilket är totalt jävla nice! Vaknade upp med huvudvärk deluxe imorse (kan ha något att göra med allt vin + bacardi-razz-shotsen igår?) men gick turligt nog över så småningom. Körde hem till mamma och pappa SOM ÄR HEMMA NU! Woho! Har saknat dem! Och jäklar vilka negrar de är! Speciellt mamma såklart!
 
Var hursomhelst med mamma på Konsum, sen käkade vi lunch, hängde i soffan och kollade skidor sen spelade mamma och jag Skipbo (och vem vann?) (som vanligt?) sen drack vi kaffe och käkade kanelbulle :-) Lite lagom söndagssysslor liksom.
 
 
Nu har jag roat mig med att betala alla räkningar, ska lite snabbt fixa iordning lite här hemma sen ska jag traska till Karro där det bjuds på söndagsmiddag!
 
Fredagens middag med Emilia. Vegetariska hamburgare och hemmagjorda "pommes":
 
Och rubriken... ni har väl lyssnat på U2 - Bloody sunday då de sjunger "Sunday bloody sunday" och det hörs som en skåning sjunger "Små negrar i sanden"...?