Som en sommarkväll ska vara

Sååå bra avslut på gårdagen. Jag hoppade på cykeln med en flaska rosé i cykelkorgen och stack bort till Julia. Satt ute hela kvällen, drack vin och snackade om allt och inget. Underbart ❤

Work/weekend

 
 
 
 
Hej ungdomar! Helgen är över men har tyvärr ingen vild ungdom att rapportera från. Jobbhelg för min del så lugnt som attans. Jag och Alex slog på stort igår och körde till jobb, så himla skönt. Sen avslutades kvällen med Karro och Cornelia, slängde ihop en god kycklingsallad innan vi slängde oss på soffan. Godis, cola light och bra sällskap! Kan inte bli bättre!
 
Imorse hade jag lyxen att kunna sova till halv sju! En timme senare blev jag hämtad av Karro och åkte med henne till Lund och hon droppade mig på jobbet, grymt skönt! Dagen gick sjukt fort precis som vanligt. Klockan fem slutade jag, åkte hemåt och smällde i mig ett äpple och sen vidare ner till gymmet. Körde sen och ställde bilen hos mamma och pappa, gick hemåt och lagade quornfilé med massa goda grönsaker. Mums!
 
 
 
 

And the reason is you

 
 
Hola chicos! Fredag, jag är ledig, sitter fortfarande i pyjamas och dricker kaffe.. det är gött det! Men ska snart hoppa i träningskläderna så don't worry! Idag har jag inte ett endaste jota planerat, minns inte det hände sist och det känns döskönt! 
 
 
Har varit ett par grymt härliga dagar sedan jag kom hem från Bulgarien. I tisdagskväll kom Cornelia över på lite snack och kvällshäng. I onsdags var jag ledig och det bjöds på kaffe hos päronen, jag var och storhandlade deluxe, tränade, tvättade och spenderade sen kvällen hos Lolla. Igår var jag på jobbet fram till fyra då jag och Alex hade följe hem, sen stack jag och tränade och sen blev det mys hemma hos Alex med henne och Karro. Slängde ihop en god sallad, drack ett glas rosé, tramsade, glodde tv, käkade glass och hade det gött. Ha en bra dag ♥