Ett litet urval från senaste

 
 

Underbara höstfärger!
 
Fredagspizza med botten gjord på mandelmjöl. Thumbs up!
 
Lyxfrukost med mandelmjölsbullar.
 
 
En bättre söndagsmiddag hos familjen Pålsson!
 
Fick en bild från Daniel från i våras när vi hängde på hans balkong :-)
 
En mysig kväll hos den bästa Lollan.
 
 
Hur. Fint. Är. Inte. Detta !?!?!
 
Hemmagjord müsli!
 
Maffig middag. Sjukt gott! Såklart med hemmagjorda hamburgerbröd gjorda på... tam-tam-taaaam.. mandelmjöl!
 
 
 

You came into my crazy world

 
 
Och så var det helg! Och en ledig sådan! Awesomeness!
 
Laddade upp med en stor kanna kaffe imorse. Laddade upp med god frukost. Gjorde smoothie. Efter första koppen kaffe går jag för att ta en andra kopp. Ser att sladden är urdragen! Alltså jag har dragit ur sladden när jag skulle plugga in mixern. Varför?!?! Hade ju två uttag att välja på? Vad har min hjärna tänkt när jag gjort detta?! Kallt kaffe i kannan, så bara att hälla ut och sätta på nytt. Men alltså, förrvirrad?
 
Denna vecka har det som sagt varit säljkurs, inventering, ombyggnad av butik m.m. Fullt ös med andra ord! I torsdags kom Emilia, Cornelia och Karro hit på tedrickande och kvalitetstid. Igår kunde jag gå tidigare från jobbet, så var hemma redan vid halv fem. Och fick med mig några godbitar hem, två kjolar, en body och en spetsbh. Thumbs up! För övrigt bjöd fredagskvällen på mys med Emilia och hyrfilm. Lovely!
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen vidare till Köpenhamn för att pussa på en viss Daniel sen ha en härlig lördagskväll/natt med tre läckra tjejer! PUSS!
 

Work hard or go home

 
 
Ihjäljobbad! Typ så känner jag mig just nu. Som en slutkörd pensionär. Och låter nog ännu värre eftersom mitt ryggont bara eskalerat de senaste veckorna.. Emellanåt vet jag inte om jag ska brista ut i ett hysteriskt bröl eller lägga mig i fosterställning och gråta. Antar att ett samtal till vårdcentralen kanske vore på sin plats. 
 
I torsdags hade jag en helt underbar kväll med mitt hjärta Lolla. I fredags var jag ledig och ville i princip ligga inne hela dagen och titta på film. Men har man tålamod till det? Nej. Så blev tvätt och storhandling och träning och lite städ.. Kvällen tillbringades med Emilia, sen var det fullt ös medvetslös på jobbet hela helgen för min del. Pjuh!
 
Och denna vecka har vi haft säljträning och inventering. Långa dagar med andra ord, men sååå skönt idag när vi blev färdiga! Lättnad! Imorgon skulle jag egentligen vara ledig, men ska in och hänga om tillsammans med "min" visual merchandiserchef. Men seeeeeen imorgonkväll ska jag träffa mina underbara tjejer, och få lite härlig energi påfylld. ♥
 
En helt underbar höstdag i fredags!