I just came to say hello

 
 
Veckan hittills har flugit iväg.. Nu är det visserligen bara onsdag, men dock! Sedan jag kom hem från Köpenhamn i lördags har det varit fullt ös och har knappt hunnit vara hemma känns det som. Nu ikväll har jag packat väskan på nytt för att imorgon bege mig mot det danske igen för ännu en fartfylld helg! Woop!
 
 
 

Lite från Köpenhamn

 
 
Vietnamesiska vårrullar på g! // Stine och jag påväg till Fugu i torsdagskväll
 
 

Morgonkaffe med Daniel och Petar // Frukost hos Stine
 
 
 
Skål! // Fina Frida och Ditte
 
 
Frida är så fräsig // Mer shots!
 
 
Suveräna ♥
 

Tror att jag i fortsättningen ska bli liiiite bättre på att ta bilder..
 

We found love

 
 
Hej kära söndag! Natten bjöd på tio timmars sömn, men här sitter jag ändå och känner mig något mörbultad. Så blir det väl efter några galna och härliga dagar i Köpenhamn!
 
I torsdags efter jag hade käkat frukost, varit nere på gymmet och packat det sista hoppade jag på tåget över mot det danske. Mötte upp Frida vid klockan 15, gick och satte oss på en uteservering i solen för en liten öl och uppdatering. Efter någon timme skulle Frida hemåt och Daniel kom ner för ännu en öl, massa prat, skratt och catching up.
 
När klockan närmade sig sex hoppade jag på bussen för att åka hem till Stine. Hon bjöd på vietnamesiskt käk, aldrig provat det förr men det var såååå gott! Massa babbel och en hel del vin senare tyckte vi självklart att vi skulle ut och få "en enkel" drink. Tog oss ner till Fugu och gjorde Daniel och några av hans vänner sällskap. En drink blev tre, och några tequila (one tequila, two tequilas... three tequislass.. något internt men så jävla roligt) slank ner och plötsligt stod vi inne på Hornsleth och dansade och drack redbull/vodka. En bättre torsdag helt enkelt!
 
I fredags startades dagen med kaffe på ett litet café med Daniel och Petar, sen mös Stine och jag till max hemma hos henne, dukade fram fikon, kokt ägg, smoothie, avocado och småplock till frukost, låg och slappade och tog en tupplur innan jag hoppade in i duschen och packade ihop mig för att sen ta mig hem till Frida och Petar.
 
Frida, hennes kompis Cecilie och jag fixade ihop tacos, satt och snackade loss och gjorde vid oss innan en drös härliga tjejer trillade in vid sju-åtta tiden. Vin, drinkar, shots i mängder, skratt, underbara tjejer och good times! Taxi till Fugu för ännu mer drinkar, massa dans och en flaska vodka inne på Hive som vår fina vän Karim fixat till oss, och senare tillbaka till Fugu där vi alla nog fått en drink för mycket haha. Men tack för kvällen fina brudar, sååå roligt! ♥
 
Igår innan jag skulle hemåt möttes Daniel, Frida, Petar, Josse och jag upp för att gå till ett ställe och käka brunch. Så himla mysigt! Resten av kvällen här hemma sen spenderade jag på soffan och somnade sen innan klockan 22 :-) Nu ska jag hoppa på tåget för en söndag på jobb! PUSS!
 
 
Tänk så fina människor jag lärt känna genom åren i Bulgarien. Ni är guld!