All of me loves all of you

 
 
Hemkommen efter en grym tripp till Århus! Mötte upp Sissel i Köpenhamn i torsdags och hoppade på tåget ihop, blev hämtade av Christina i hennes snygga röda bil och körde hem till henne där vi tog ett glas vin och babblade loss innan vi gick och hämtade ett stort lass med sushi. Balle kom och gjorde oss sällskap och kvällen spenderades med mer vin, massa snack om allt mellan himmel och gjord, isglass, film och mys i soffan.
 
I fredags när Sissel och jag vaknade var Christina på jobbet, så vi drog ut på stan, kollade lite affärer och mötte sen upp Balle på en uteservering nere vid ån. Här satt vi i över två timmar och åt, drack kaffe, njöt av solen, skrattade och snackade loss. Underbara ni! Senare strosade vi vidare, Sissel och jag gick och handlade för kvällen och gick sen hem till Christina igen där vi njöt av en öl ute i solen.
 
Senare när Christina kommit hem från jobbet och Balle joinat oss igen, och vi var klara för kvällen, slängde vi på maten på grillen, drack öl och hade det gött. Fick sällskap av två killkompisar och det blev spel, drinkar, skratt, dans till Nintento wii och en helt igenom grym kväll! Fortsatte sen dansa vidare på Bernhardt tills klockan var sisådär fyra, fem.
 
Igår efter vi vaknat till liv packade Sissel och jag ihop oss, fick skjuts till stationen och hoppade på tåget mot Köpenhamn. Väl hemma blev det myskväll med Emilia och Alex, hämtmat och film. Tack för en GRYMME helg