H A P P Y N E W Y E A R

 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade utomlands! Det låter lite töntigt när det "bara" är till Danmark, men dock. Adressändring och hela köret som gör att jag inte längre är folkbokförd i Sverige.
 
Varit i Norge! Också första gången... att jag sen varit där oräkneligt många gånger efter debuten är ju en annan femma, haha.
 
Och någonting som jag aldrig gjort förr det är att jag var på date med en helt okänd kille. Och vi hade så sjukt jäkla roligt, haha! Daten var så lyckad att jag nog aldrig kommer kunna göra det igen, för tror det kommer vara svårt att överträffa! Killen träffade jag dock aldrig igen eftersom jag ställde in vår andra date, typiskt mig. Men ett roligt minne!
 
Höll du några av dina nyårslöften och vad är dina inför det nya året?
I vanlig ordning hade jag inga nyårslöften, och tror heller inte det blir några specifika nyårslöften i framtiden heller.
 
Blev någon av dina vänner/syskon föräldrar i år?
Ja, i fredags tittade en liten kille ut :-) ♥
 
Vilka länder har du besökt?
Sverige (surprise), Danmark (också surprise), Norge, USA och Tjeckien.
 
Är det något du saknar 2014 som du vill ha 2015?
Lite loooove...?
 
Vad var din största framgång 2014?
Flytten till Köpenhamn ser jag som en stor framgång. Det är något som funnits i mina tankar sen 2009, och det är så lätt att man går och tänker på saker som man vill göra, men som det aldrig blir något av. I efterhand har jag känt hur sjukt viktigt det är för en själv att man faktiskt göra slag i en del sådana saker.
 
Största misstaget du gjort?
Min teori kring misstag har inte ändrats. Är det något som inte går som man tänkt så får man ju ta lärdom av det, och göra annorlunda nästa gång.
 
Har du varit på någon koncert?
JA! Lady Gaga på Madison Square Garden när vi var i New York. Ö v e r f e t t!
 
Har du varit sjuk eller skadat dig?
I våras fick jag något i stil med magkatarr som var stressrelaterat. Har dock inte haft känningar av det sedan dess! Och så fick jag benhinneinflammation som inte varit speciellt roligt och som jag fortfarande kan känna av om jag springer långt. Så många månaders vila från "ordentlig" löpning och har fått hålla mig till kortare distanser. Hoppas på att kunna bygga upp det igen och klara av rundor runt milen.
 
Vad har fått dig att gråta?
Jag är en person som har väldigt svårt för att gråta, och kan helt seriöst inte minnas att jag gråtit på "riktigt" detta året.
 
Vad har du spenderat mest pengar på?
Kläder kommer nog fanimej på första plats detta året. Herregud vad jag har shoppat. (men har fortfarande inget att ha på mig...). Härefter kommer utgångar, som det varit sjukt mycket av sedan jag flyttade till Köpenhamn. Mat. Resor.
 
Bästa köpet?
Såklart är pengar man lagt på resor alltid det bästa, men annars är det inget självklart dyker upp i mitt huvud. Vilket kanske gör det hela lite sorgligt? Men köpte en Michael Kors-klocka i New York som jag använt sjukt mycket, och som har betytt lite extra eftersom jag inte haft någon "ordentlig" klocka sedan jag tappade den jag fick i studentpresent. (som jag tappade i Sunny beach 2012.... smart)
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
En riktig kliché, meeeeen personerna i min närhet gör mig riktigt glad varje dag. ♥
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2014?
Alltid vet jag ju inte riktigt, vet ju inte vad jag kommer att minnas när jag är 95... men de som jag lyssnat RIKTIGT mycket på är Jess Glynne - Rather be, Seinabo Sey - Younger (Kygo remixen), Justin Timberlake - Not a bad thing, Tove Lo - Stay high och ett par låtar av danska Noah...
 
Vad önskar du att du hade gjort mer?
Vet faktiskt inte riktigt... Det är väl väldigt lätt att önska att man gjort en massa saker mer? Men i förhållande till hur man jobbar osv, så tycker jag att jag gjort väldigt mycket. Och det handlar ju om hur man valt att prioritera där och då.
 
Hur tillbringade du nyårsafton 2013/2014?
Jag jobbade först och åkte sen över till Köpenhamn där Anne Mette aka Balle, Christina, Sissel och jag åt trerätters, drack en massa vin och skålade in det nya året. Först efter tolvslaget drog vi vidare på en fest, och senare ytterligare en.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2014?
För det första så fyllde jag ju 25! Och jag var i Stockholm hela den helgen. Blev väckt med kaffe, tända ljus och sång. Brände av ett pass på gymmet med syrran. Shoppade och strosade i stan hela dagen. Och på kvällen var vi på restaurang "Volt", käkade fyrarätters, drack vin och hade det gött. Sen blev det gin&tonics och vin på Sturehof.

Blev du kär i år?
Nej. Inte ens haft lite pirr i magen!!! Come on boys!
 
Favoritprogram på tv?
Jag har ju insett att Halv åtta hos mig har varit mitt favoritprogram typ, för det är det enda jag saknar... och sedan jag flyttade till Danmark ser jag inte alls mycket på tv. Däremot har jag fått en nyförälskelse i Modern family och sträckser det på Netflix! Så. Jävla. Roligt.
 
Bästa boken du läst i år?
Mitt minne är ju i nivå med en guldfisks. Men En man som heter Ove måste nog vara den bästa i år! Längtar tills jag ska börja läsa Camilla Läckbergs nya dock!
 
De bästa nya människorna du träffat?
En hel massa i samband med att jag började på mitt nya jobb på Oslobåten! Där har jag lärt känna en flock övergrymma och sååå härliga människor som redan fått en stor plats i hjärtat.
 
Vad har du för planer för 2015?
Jag hade en plan, men i vanlig ordning kommer när något imellan som sätter den på spel! Så nu får vi se ;-) Men resa, göra roliga saker, ha kul, skratta, njuta. Leva livet helt enkelt. ♥
 
 
 
 

Kommentera här: