Now I'm on the outside

 
 
Hemkommen i tisdags efter två veckors jobb på båten. Två tuffa veckor med mycket att göra, men har i gengäld haft sjukt kul med alla härliga kollegor.
 
I tisdags efter jag varit hemma och ställt min packning tog jag mig till Nørreport och mötte upp några av mina kollegor och spenderade en dag i deras sällskap med öl, massa babbel, skratt och good times. Onsdagen var lugn och kvällen spenderades med Ida och Stine, massor av sushi och film. Och Stine stannade och sov här eftersom vi båda skulle upp tidigt för att jobba på dagscruise på båten.
 
Ett par timmar senare följde min kollega Hannah med mig hem för massa fixande inför kvällens julefrokost med fler från båten. Tapas, vin, julklappsspel, drinkar, lekar och en sjukt rolig kväll! Tog taxi in till stan senare där vi gick zick-zack mellan ställena och slutligen hamnade jag och två andra på LA bar där vi sjöng med till boybands för full hals.
 
Gårdagen spenderade jag i mitt eget sällskap. Storstädade och fixade innan jag bäddade ner mig i soffan och kollade film. Och så bjussade natten på tio timmars sömn, check! Är dock fortfarande aningens mörbultad idag, men har fått fixat massa här hemma (läs: evighetsprojektet att rensa och städa garderoben) och varit på gymmet. Senare kommer Stine hit för dinner-date! PUSS!
 
 Me and the gurls på min och Sissels b-day! 

Kommentera här: