We are upside down

 
 
Hej fredag! Och egentligen borde jag ju skriva detta från Danmark :-( Men det gör jag inte. Och varför inte det då?
 
Har en längre tid haft jäkligt ont i magen. Blivit illamånde. Det har svidit och "pirrat" i magen. Och igår när jag skulle till tåget för att åka och jobba släpade jag på en jäkla massa packning. När jag kom fram till stationen vill jag bara huka mig och hulka. Kramper i magen som fan. Tog mig till jobbet och chefen tvingade mig att ringa vårdcentralen.
 
Så fick åka hem från jobbet och gå till vårdcentralen helt enkelt. Väldigt flummig läkare dock. Kändes inte som att han riktigt ville/hade tid att lyssna på vad jag hade att säga om hur jag mår. Han klämde och tryckte på magen. Frågade om han fick stoppa in ett finger i rumpan på mig....... Rutinkoll tydligen?!?! Jag sa dock nej! Hahaha, kan ni tänka er?
 
Blodprov och urinprov har tagits och det verkar mest troligt vara magkatarr, som man ju lätt kan få av stress. Och jag är ju ständigt i stress på jobbet så det är ju inte helt omöjligt. Så var och hämtade ut tabletter igår som jag ska ta nu i ett par veckor för att se om det hjälper mig.
 
Jobbar igen först på måndag! Så detta kommer bli en helg i lugnets tecken. Ska ägna mig åt träning, träffa päronen, ligga på soffan och läsa och mysa med vänner. Även om jag såklart sjukt gärna hade varit i Århus och hängt med mina danskar, druckit vin och skakat rumpa. ♥

Destination Aarhus

 
 
Godmorgon! Igår fyllde min älskade, fina, underbara Emilia 25 år! GRATTIS bästa ♥ Halvvägs till femtio! Tjoho! Så i helgen blir det middag och mys med denna bruttan för att fira. Vi är ju hårt arbetande kvinnor nu, så svårt att klämma in en utgång bland alla jobbdagar!
 
 
Denna vecka har verkligen rusat iväg! Haft fullt upp, men det gillar vi! Igår efter jobbet så kom jag preciiis inom dörren och pustade ut här hemma när jag kom på att jag hade ett paket att hämta ut på Ica. Kill. Me. Men bara att hoppa på vara glad, hoppa på hojen och cykla och hämta det. Sen gick jag runt och pulade, packade väskan inför trippen till Århus.. men alltså.... jag har INGA kläder! Fick ett mindre utbrott! Så får nog helt enkelt bli lite shopping om denna bruttan ska slippa gå naken i helgen.
 

Så idag jobbar jag 8-14 sen blir det raka vägen till Köpenhamn och vidare till Aarhus! Middag med goa damer ikväll! PUSS!
 
 
 
 
 

Shine bright

 
 
Alltså hur jäkla underbar chef har jag?!?! Och hur fin är inte hon! Hon har varit borta i lite mer än en vecka, kramade ihjäl varandra när hon kom tillbaka igår, tjöt av lycka och glädje haha! Och så hade hon köpt en present till mig! Detta!!! Och skrivit massa fint i kortet.. alltså ÅH! Underbara, underbara du! ♥
 
 
 

För övrigt är jag tillbaka från helgens sjuka.
Dagen på jobb i måndags gick i en rasande fart, hade en massa att göra så körde på i hundranittio. Så var något trött efter jobb så blev en lugn kväll hemma bara. Skulle egentligen vara ledig igår, men hoppade in för min kollega som jobbade för mig i helgen när jag var sjukis.
 
Var bara hemma snabbt efter jobb igår för att slänga i mig mat och slänga igår lite tvätt, sen traskade jag bort till Pärsan där vi drack kaffe och snackade loss. Nu ska jag slänga i mig sista klunken kaffe och gå till tåget! PUSS!