Hej mitt vinterland

 
 
 
Jag tycker det är mysigt! Det kunde kanske kommit någon månad tidigare, men bättre sent än aldrig! Eller hur! Det negativa är ju dock att tågen alltid blir sena såfort det kommer snö.. Sitter just i detta nu och håller koll på Skånetrafikens hemsida så att jag kan komma iväg till jobbet någongång...
 
I måndags efter jobbet blev det myskväll med min fina Lolla. Igår var jag ledig, hämtade Emilia lite i elva sen stack vi och tömde ett förråd där jag hade en jäkla massa skit! Rensade igenom allt, ställde ner lite i mitt nuvarande förråd och körde resten till tippen! Skönt som fasen att få det gjort! Sen hoppade jag i träningskläderna och stack till Eslöv för att gymma, och väl hemma igen fick jag städryck, thank you god, för det behövdes! :-)
 
Sen skulle jag egentligen hämta päronen på Sturup, men de tog taxi istället så att jag inte behövde ge mig ut i snökaoset! Så jag låg raklång på soffan och kollade film! Nuuu ska jag pulsa bort till stationen och hoppa på första bästa tåg till Lund!
 
 

Utgång i Köpenhamn

 
 
God morgooooon måndag!
 

Är ni pigga och glada? Jag är! Var rätt bakfull och sliten igår så låg på soffan hela dagen efter jag kommit hem från Köpenhamn och kollade massa film. Plus att jag gick och la mig vid nio. Nio timmars sömn - katching!
 
I lördags efter jag slutat jobba hoppade jag på tåget till Köpenhamn, där det blev middag, massa vin och en massa babbel med fina Frida. Sen gick vi till Butchers där vi drack alldeles för många drinkar och hamnade slutligen på Hive där vi dansade, yrade och hade sjukt kul. Haha jisses. Tack för kvällen fina du! ♥
 
 
 
 

Gott och blandat

 
 
 
Men HEJ! Här har tiden sprungit iväg! Precis som vanligt! Och vad har jag gjort sedan sist? Knappt att jag minns alltså... I torsdags och fredags var jag ledig. Trotsade vädret i torsdags och hoppade på tåget för att åka till Eslöv och gymma. (jag ÄLSKAR 24/7 gymmet där!) På kvällen kom Cornelia hit, drack te och babblade. I fredags trotsade vädret mig, jag hade pälsat på mig och tagit mig upp till stationen för att åka och träna, men nej. Tågen var inställda. Så jag gick och köpte en tidning, gick hem och la mig på soffan och slappade! Inget val där liksom ;-)
 
I fredagskväll var det filmmys med tjejerna hemma hos Karro. Såg "This is the end" och JÄVLAR vad vi skrattade. Mest för att den var så jäkla otippad och ful. Lördagen bjussade på jobb sen kom Karro och Emilia hit. Söndagen bjussade också på jobb, sen körde jag till Eslöv och gymmade. Sen kom jag knappt hem med tanke på snökaoset!
 

Igår, måndag, var det i vanlig ordning jobb som gällde. Måndagssysslor och fix på lagret. Sen klockan fem hoppade jag på bussen in till stan, körde ett snabbpass på gymmet innan jag åkte hem och dog på soffan. Sovit som en STOCK inatt och blev sisådär en nio timmar. Nu har jag hivat i mig kaffe, ska fräsha upp nyllet lite sen kör jag till Ängelholm och myser loss med syrran + barnen! MYYYYYS ♥
 
Inventering på jobb förra veckan... behöver jag tillägga att jag dog av skratt? Mest åt mig själv.
 
 Friday! 
 
 Gymmet!