Summertimes

 
Dessa senaste dagarna på replay, tack!
 
I onsdagskväll sågs Stine, Sissel och jag, slängde ihop en kycklingsallad och låg sen i soffan och glodde film. I torsdags möttes vi vid Tivoli där vi spenderade ett par timmar på att springa runt mellan karusellerna, dricka öl och sitta i solen. När vi kände oss nöjda tog Sissel och jag en snabbshopping på Strøget innan vi drog hem var för sig. Senare sågs vi igen hemma hos mig där vi hade drinkkväll och lyssnade på gamla godingar innan vi drog till LA bar och hade det kul.
 
Igår vaknade Stine och jag vid tio, kunde inte sova mer så drog hem till Stine där Carina kom och joinade oss, och vi spenderade några timmar ute i trädgården och njöt av solen. Nu tänkte jag dra ut på stan och gå på presentjakt till min systerdotter som igår blev 1 år!!!! ♥
 
 
 
 

What I might do

 
 
Heeej på er! Nu är denna kvinna hemma från sjön. Jobbade ju min första tur 3-9 juli och sedan 11-15 igen. Och det har gått skitbra rent ut sagt! Jobbet i sig är långt över förväntan faktiskt, det är visserligen långa och hårda dagar men människorna där ute, och sammanhållningen, är helt fantastisk! Alla är så sjukt söta och man känner sig så otroligt välkommen. Nu är jag dock ledig fram till den 27:e så nu ska det hållas lite semester! Tjoho!
 

Förra veckan när jag var hemma en sväng blev det filmmys med Sissel på onsdagkvällen. Vi såg film, käkade glass och snackade loss! På torsdagen sov jag länge och pillade runt lite här hemma innan jag stack hem till Stine där vi låg ute i solen lite och käkade frukt. Sen sågs vi ett gäng nere på Islands brygge där vi grillade, drack rosé och hade det gött. Två glas rosé blev såklart till fler och senare hamnade vi på The bird där vi mötte upp Petar och drack ett par gin tonic's. Thumbs up!
 

Denna ledighet kommer bli en god blandning av Sverigetur, shopping, sol och bad, utekvällar, Tivoli med mera!
 
 Nere vid Islands brygge
 
 
Okej utsikt från jobbet :-)
 

Skepp ohoj!

 
Skepp ohoj! Det har varit snabba vändningar i livet och många förändringar på sistone - och nu är det dags för mig att jobba första gången på mitt nya jobb - Oslobåten! Går på idag och hänger där fram till på onsdag. Nervositet och spänning!