Hej från Köpenhamn

 
 
Nej men heeeeej! Jädrar i havet vilken vecka! Jobb, packning, städning och stress. Men nu är jag här! På plats i Köpenhamn. And it feels fabolous. Stort jäkla tack ska Emilia ha som hjälpte mig enormt mycket i onsdags med att få ordning i lägenheten, släpa ner lådor, slänga gamla grejer osv. Och stort jäkla tack till Helena som hjälpte mig att flytta hela lasset i torsdags! Ni är guld värda ♥
 

I torsdags när vi kom till Köpenhamn fick vi hjälp av Sissel, Stine och Ted som hjälpte upp med alla grejer. Sen blev det en välbehövlig dusch för min del innan Sissel, Stine och jag åt middag, drack vin och snackade om allt möjligt innan vi styrde stegen till The Bird där vi mötte upp Frida och Petar, tog en drink innan vi gick vidare till LA bar där det blev shots, cider och dans till gamla godingar. Klockan tre var jag så sjukt trött att jag hoppade i en taxi hem och stupade i säng.
 
Igår sov jag till tolv (välbehövligt!) och fixade lite här hemma innan jag tog tag i mig själv, gick ut en runda, gick och handlade och fräschade sen till mig lite för att ta mig till Sissels jobb. Satt där ett par timmar, drack cola och käkade tapastallrik och babblade loss. Nu blir det en löprunda (hoppas jag ej springer vilse) senare verkar det som att dagen bjuder på öldrickande med Frida, middag med Sissel och kanske en liten utgång på det. PUSS!
 
 

Midsommar

 
 
Och vilken helg! Helt rent igenom underbar. I torsdagskväll blev det filmmys med Cornelia, låg bara på soffan och tog det lugnt och åt frozen yoghurt. I fredags röjde och städade jag lite här hemma innan jag hämtade Emilia. Vi började göra vid oss, min hyresvärd kom förbi och vi skrev på lite papper sen vid tretiden körde Emilia och jag hem till Karro och Jonathan och joinade drösen där.
 
Knäckte en cider, satt ute i solen och gjorde midsommarkransar medan fler och fler drösslade in. Det blev gott käk, snapsar, snapsvisor, lekar (läs dödsallvarlig tävling), dans och skratt till tusen. Lördagsmorgonen spenderades i sängen med Emilia och Cornelia innan vi stack ut till Karro en sväng, och sen blev dagen rätt igenom slapp.
 
Idag var jag uppe vid åtta, tog det lugnt ett par timmar innan jag begav mig ut på en tiokilometare. Skönt! Efter en dusch hämtade jag upp Cornelia, vi köpte ica-sallad som vi käkade på en brygga vid Vaxsjön. Blåste ju dock aningen mer än vad vi räknat med, så stack hem till mig, gjorde äpplepaj och kurade ihop oss under filtar i soffan och kollade på Hunger games 2. Myssöndag!
 
 
Nu laddar jag för kommande vecka. Som förmodligen kommer bli mer stressig än jag vill ana. De två sista jobbdagarna ska klaras av, träffa vänner imorgonkväll, det sista ska packas ner, det sista ska köras till tippen och sen på torsdag går flyttlasset! FULD FART!
 
 

Baby I'm faded

 
 
Alltså YEEZUS! Full fart på denna dagen! Efter frukost drog jag ut på en sexkilometare och checkade sen av lite ärende innan jag stack hem och började packa och städa. Detta var för sisådär fem-sex timmar sedan! Men skönt att jag inte har så mycket kvar nu. Och om EN VECKA går flyttlasset!
 
Har för övrigt också ringt runt en massa idag och sagt upp diverse saker och adressändrat! Nu ska jag ner och fixa med min tvätt innan jag hoppar in i duschen, slänger ihop lite käk och sen inväntar Cornelia! Lite trött nu efter en rätt produktiv dag måste jag erkänna. Inatt ska batterierna laddas för imorgon är det midsommar och PARTAJ! PUSS!