The only heaven I've been sent to

 
Ledighet ♥
 

En och en halv veckas ledighet har passerat, och gudarnas så underbart! Förra helgen samlades vi ett gäng tjejer hemma hos Carina för att fira hennes födelsedag. Mat, vin och skratt. Hoppade in i en taxi till Zoo bar sen där vi träffade en del gamla goda vänner. Stine och jag hängde kvar längst och följde med grabbarna till The Jane där vi dansade till tidig morgon.
 
Efterföljande dagar bjöd på lite diverse pyssel här hemma, slappande, hängt med vänner, gymmat och sen i onsdags var det dags för fest igen - julfest med jobbet. Sågs först några stycken hemma hos en kollega och sen var det ös hela kvällen och natten. Riktigt riktigt kul hade vi!
 
I torsdags blev det en lugn dag på soffan, Josse och jag köpte pepparkakor och kollade julfilm. Sen kom Stine hit och vi beställde sushi och slappade på soffan hela kvällen. Mys! Igår var jag ute och fixade massa ärenden på förmiddagen innan det blev träning och senare fylldes lägenheten med massa tjejer. Sex stycken var vi som klämde ihop oss i soffan, såg film och mös loss. ♥
 
Idag åker klackarna på igen! Sissel och jag håller 25-årsfest! WOHO!