The only heaven I've been sent to

 
Ledighet ♥
 

En och en halv veckas ledighet har passerat, och gudarnas så underbart! Förra helgen samlades vi ett gäng tjejer hemma hos Carina för att fira hennes födelsedag. Mat, vin och skratt. Hoppade in i en taxi till Zoo bar sen där vi träffade en del gamla goda vänner. Stine och jag hängde kvar längst och följde med grabbarna till The Jane där vi dansade till tidig morgon.
 
Efterföljande dagar bjöd på lite diverse pyssel här hemma, slappande, hängt med vänner, gymmat och sen i onsdags var det dags för fest igen - julfest med jobbet. Sågs först några stycken hemma hos en kollega och sen var det ös hela kvällen och natten. Riktigt riktigt kul hade vi!
 
I torsdags blev det en lugn dag på soffan, Josse och jag köpte pepparkakor och kollade julfilm. Sen kom Stine hit och vi beställde sushi och slappade på soffan hela kvällen. Mys! Igår var jag ute och fixade massa ärenden på förmiddagen innan det blev träning och senare fylldes lägenheten med massa tjejer. Sex stycken var vi som klämde ihop oss i soffan, såg film och mös loss. ♥
 
Idag åker klackarna på igen! Sissel och jag håller 25-årsfest! WOHO!
 
 

Sweet Saturday

 
Oj oj oj hörreni... Ni kan tro att jag njuter av min ledighet! Till max!
 
Onsdagen ägnade jag åt att träna, hämta ner lite från vinden och sen hoppade jag på tåget till Lund där jag mötte upp syrran. Gick till M.E.A.T och åt hamburgade och snackade loss. Sen gick vi hem till henne och Ian, drack kaffe och mös i soffan.
 
I torsdags kom Josse hem en sväng, sen blev det träning för min del och framåt kvällen kom Sissel hit och vi lagade mat, tände massa ljus och kollade film. Mystorsdag!
 
Igår gick jag upp i ottan, närmare bestämt klockan halv åtta, det ni! Hoppade på tåget mot Höör för att spendera en hel dag med föräldrarna och Anna som kom med barnen. Massa bus, lek och gos. Så himla mysig dag! Åkte tillbaka hem till Köpenhamn sen och spenderade fredagskvällen på soffan.
 
Idag har jag ett fullspikat schema! Börjar med en löprunda sen ska det hämtas ut ett paket från Nelly, en tur till solariet (måste! är dödsblek!), städa, byta sängkläder, vaxa benen, tvätta en maskin tvätt, duscha för att klockan 19:00 infinna mig hos Carina där vi samlas en drös tjejer för att fira hennes födelsedag! Ja ni hör ju själva, har ju så sjukt mycket viktigt på agendan ;-) Ha en fin helg!
 
En bättre burgare.
 
På tur med mina små godingar ♥
 
 
 
 

I stare into the sun

 
Nej men hejsan! Hur mår ni? Njuter ni av hösten? Börjat julpynta möjligen...? Nej, kanske lite tidigt. Jag och min roomie har i alla fall bestämt att vi ska julpynta lägenheten redan den 17 november! Haha, varför just den dagen är för att jag sticker ut för två veckor på båten dagen efter, och vill ju gärna komma hem till en julpyntad lya den 2 december :-) Mys, mys, mys!
 
Min förra ledighet bjöd på en massa kul. På tisdagen när jag gick av båten var vi några stycken som träffades på öl, biljard och en heldag ihop. Vi hade så pass kul att jag var hemma vid fyra på natten. Bra där. För övrigt hann jag med en tripp till Sverige, sushi-kväll med tjejerna, utgång, besök av Emilia, slappekvällar, shoppingtur och ett par bra pass på gymmet.
 
Igår kom jag hem från ännu en vecka på båten. Stått i bar med Mikael som är typ en manlig version av mig själv. Kanske aningen med hyper. Men har i princip skrattat 24/7. Älskar mina kollegor, och ser verkligen fram emot vår julfest nästa vecka!
 
Och igår när jag gick av båten betydde det 14 dagars ledighet för denna tjej!!! Hur underbart? Denna dagen startar vi med träning, ska hinna med att röja lite på vinden och hämta ner mina höst/vinterjackor och senare åker jag till Lund för middag med syrran! PUSS!