I stare into the sun

 
Nej men hejsan! Hur mår ni? Njuter ni av hösten? Börjat julpynta möjligen...? Nej, kanske lite tidigt. Jag och min roomie har i alla fall bestämt att vi ska julpynta lägenheten redan den 17 november! Haha, varför just den dagen är för att jag sticker ut för två veckor på båten dagen efter, och vill ju gärna komma hem till en julpyntad lya den 2 december :-) Mys, mys, mys!
 
Min förra ledighet bjöd på en massa kul. På tisdagen när jag gick av båten var vi några stycken som träffades på öl, biljard och en heldag ihop. Vi hade så pass kul att jag var hemma vid fyra på natten. Bra där. För övrigt hann jag med en tripp till Sverige, sushi-kväll med tjejerna, utgång, besök av Emilia, slappekvällar, shoppingtur och ett par bra pass på gymmet.
 
Igår kom jag hem från ännu en vecka på båten. Stått i bar med Mikael som är typ en manlig version av mig själv. Kanske aningen med hyper. Men har i princip skrattat 24/7. Älskar mina kollegor, och ser verkligen fram emot vår julfest nästa vecka!
 
Och igår när jag gick av båten betydde det 14 dagars ledighet för denna tjej!!! Hur underbart? Denna dagen startar vi med träning, ska hinna med att röja lite på vinden och hämta ner mina höst/vinterjackor och senare åker jag till Lund för middag med syrran! PUSS!
 
 

Kommentera här: