Sweet Saturday

 
Oj oj oj hörreni... Ni kan tro att jag njuter av min ledighet! Till max!
 
Onsdagen ägnade jag åt att träna, hämta ner lite från vinden och sen hoppade jag på tåget till Lund där jag mötte upp syrran. Gick till M.E.A.T och åt hamburgade och snackade loss. Sen gick vi hem till henne och Ian, drack kaffe och mös i soffan.
 
I torsdags kom Josse hem en sväng, sen blev det träning för min del och framåt kvällen kom Sissel hit och vi lagade mat, tände massa ljus och kollade film. Mystorsdag!
 
Igår gick jag upp i ottan, närmare bestämt klockan halv åtta, det ni! Hoppade på tåget mot Höör för att spendera en hel dag med föräldrarna och Anna som kom med barnen. Massa bus, lek och gos. Så himla mysig dag! Åkte tillbaka hem till Köpenhamn sen och spenderade fredagskvällen på soffan.
 
Idag har jag ett fullspikat schema! Börjar med en löprunda sen ska det hämtas ut ett paket från Nelly, en tur till solariet (måste! är dödsblek!), städa, byta sängkläder, vaxa benen, tvätta en maskin tvätt, duscha för att klockan 19:00 infinna mig hos Carina där vi samlas en drös tjejer för att fira hennes födelsedag! Ja ni hör ju själva, har ju så sjukt mycket viktigt på agendan ;-) Ha en fin helg!
 
En bättre burgare.
 
På tur med mina små godingar ♥
 
 
 
 

Kommentera här: