S P R I N G

 
 
 
 

Bananpannkaka // Utsikt från jobbet


Jag och Mikkel en utekväll på Butchers // Strike a pose at work
 

Vinsmakning med kollegor // Drinks at Ruby
 

Middag på Gran Torino // Selfie
 
På språng // Mosters hjärtan
 

Sushi och öl i solen
 
 
Både nytta och nöje i Oslo
 

Something for our sweet tooth // Nicolai har det gött
 

Happy girls // Rosé, grillning och fina vänner i Århus
 
 
Sushidate med Emilia // Redo för drinkkväll i Köpenhamn
 

Gin/tonics och goda vänner // Firar vår Stine 
 

Smørrebrød // Oslagbart
 

Good times i Sverige
 
Lördags-stassen // Drinkar med Stine
 
Galet vackra natur
 
 

Det har varit en grym vår i Köpenhamn. Och det inser jag ännu lite extra nu, när jag tittar på dessa fantastiska bilder, som alla är tagna mellan mars och fram tills igår. Nu är jag redo för sommaren och alla grymma ögonblick den kommer ge mig!
 
 
 
 

Drink some margaritas by a string of blue lights


 
 
S O M M A R - var är du? Min kropp skriker efter soliga dagar och varma nätter!
 
 
Om vi, som i vanlig ordning, fångar upp tråden där vi slutade sist, så var helgen innan jag började jobba igen döbra. På fredagen möttes Sissel och jag inne i stan, på en bar där det blev öl och gin&tonics. Träffade på en del vänner och kvällen blev aningen mer ösig än vi räknat med.
 
På lördagen var det Stines födelsedagsfest som stod på agendan. Vid femtiden sågs vi ett gäng tjejer i en lägenhet på Nørrebro, där det serverades massa vin och hemmalagad pizza, babbel och skratt. Drog in till Butchers senare där flera folk joinade och festen fortsatte natten lång.
 
På söndagen kom Josse hem från båten, och vi cyklade in till stan, mötte upp Amanda och Saira. Satte oss på Victor´s där det blev moules frites i solen. Mums! Dog av skratt tusen gånger om, och var döda fiskar när vi någr timmar senare landade på soffan hemma, och avslutade helgen med film.
 
Har sedan kört på med två veckors jobb, och i tisdagseftermiddag sågs vi ett gäng på en restaurang i stan för att fira ledigheten, plus att det var Nicolais sista tur på båten. Lunch och en massa goda cocktails på det, gick vidare till ett annat ställe där några till joinade oss och det hela slutade med en grym helkväll! Ni är fabolous, just saying!
 
Igår åkte jag till Sverige och spenderade kvällen med Julia, Johanna, Josse och Emilia. Mys! Sen har jag sovit som en kratta inatt! Detdär med att vända tillbaka dygnet efter båten alltså... blir galen. Så sitter och klunkar kaffe nu, hoppas på att huvudvärken försvinner så att jag kan komma ut och springa. Och förhoppningsvis känna mig som en ny människa sen.
 
PS. I nästa ledighet ska jag på FESTIVAL! Woho!
 
PUSS!
 
 
Gin&tonics på The bird med bland annat Sissel och Frida
 
 Moules party in my mouth
 
 Copenhagen ♥
 
 Copenhagen - Oslo t/r
 
 
 

It's gonna be may

 
 
Hej och förlåt ♥
 

Är uslare än uslast på att skriva här, och ni är ändå en del som tittar in emellanåt. Men ibland är bättre än aldrig! Finns kanske inte något ordspråk som lyder så, men vi låtsas.
 
Sista halvan av min förra ledighet spenderade jag i Sverige. Åkte över på tisdagen fyllde dagarna med att träffa underbara vänner. På långfredagen körde jag till Ängelholm och hem till Anna, Ola och barnen. Mös, lekte och busade i ett helt dygn innan jag körde till Höör igen. Påskafton, och självklart skulle hela drösen ses! Mat, vin, skratt och så jävla bra sällskap hemma hos Helena och Ted. På något vänster hamnade Cornelia och jag på Hipp där vi dansade och yrade ett par timmar.
 
När jag var tillbaka i Köpenhamn på måndagen blev det en lugn dag tillsammans med Josse, vi stack och köpte sushi och öl som vi avnjöt vid sjöarna på ett soligt Østerbro. Sen väntade 14 dagars jobb för min del.
 
Gick av båten igen förra tisdagen, vi var ett par stycken som gick ner till en brygga en bit från båten, satt i den stekande solen, tog en öl och njöt av den oslagbara känslan av frihet innan vi stack hemåt. Tog det lugnt och sov lite innan jag fräshade till mig och framåt kvällen mötte upp Saira, Ida, Nadja, Amina och Anne mette på PS bar & grill för födelsedagsmiddag för Saira. Tapas, sangria och en massa babbel. Senare gick vi till The bird, mötte upp några av killarna från jobbet, drack öl och gin & tonics och hade en grym kväll helt enkelt.
 
På onsdagen var jag något sliten måste jag erkänna, men på eftermiddagen åkte jag till Lund och traskade hem till Ida och Ian och hängde med dem. Blev middag hemma hos Ians mamma med hans syskon, och en helmysig kväll helt enkelt. Och mys att känna på syrrans bebismage ♥
 
Helgen spenderades i Århus tillsammans med (mestadels) Sissel, Christina och Anne mette aka Balle. Årets första grillning, rosévin, snack, skratt, brunch, strosande på stan, middag och utgång. Händer alldeles för sällan nuförtiden, men alltid lika kul att besöka er!
 
Denna vecka har bjussat på en härlig blandning av häng med vänner, löpturer och hemmfix. I onsdags träffade jag först Ditte och Josse på brunch, innan jag åkte till Lund och mötte upp Emilia. Gick runt och mös hela dagen, babblade loss, njöt av solen på Stortorgets uteservering och käkade sushi på Wasabi. Jag åkte med till Höör sen och spenderade natten hos päronen.
 
Nu ska jag strax till gymmet, sen njuta i fulla mängder av denna helgen! PUSS!
 
 En tripp till Sverige
 
 Jag skålade in påsken
 
 Sushi och öl i solen
 
 Massa mys i Oslo 
 
 Intervallträning på Oslos operahus
 
 Tröttnar aldrig på denna utsikten
 
 Massa mat och sangria på PS bar & grill
 
 And hey, let me take a selfie