Drink some margaritas by a string of blue lights


 
 
S O M M A R - var är du? Min kropp skriker efter soliga dagar och varma nätter!
 
 
Om vi, som i vanlig ordning, fångar upp tråden där vi slutade sist, så var helgen innan jag började jobba igen döbra. På fredagen möttes Sissel och jag inne i stan, på en bar där det blev öl och gin&tonics. Träffade på en del vänner och kvällen blev aningen mer ösig än vi räknat med.
 
På lördagen var det Stines födelsedagsfest som stod på agendan. Vid femtiden sågs vi ett gäng tjejer i en lägenhet på Nørrebro, där det serverades massa vin och hemmalagad pizza, babbel och skratt. Drog in till Butchers senare där flera folk joinade och festen fortsatte natten lång.
 
På söndagen kom Josse hem från båten, och vi cyklade in till stan, mötte upp Amanda och Saira. Satte oss på Victor´s där det blev moules frites i solen. Mums! Dog av skratt tusen gånger om, och var döda fiskar när vi någr timmar senare landade på soffan hemma, och avslutade helgen med film.
 
Har sedan kört på med två veckors jobb, och i tisdagseftermiddag sågs vi ett gäng på en restaurang i stan för att fira ledigheten, plus att det var Nicolais sista tur på båten. Lunch och en massa goda cocktails på det, gick vidare till ett annat ställe där några till joinade oss och det hela slutade med en grym helkväll! Ni är fabolous, just saying!
 
Igår åkte jag till Sverige och spenderade kvällen med Julia, Johanna, Josse och Emilia. Mys! Sen har jag sovit som en kratta inatt! Detdär med att vända tillbaka dygnet efter båten alltså... blir galen. Så sitter och klunkar kaffe nu, hoppas på att huvudvärken försvinner så att jag kan komma ut och springa. Och förhoppningsvis känna mig som en ny människa sen.
 
PS. I nästa ledighet ska jag på FESTIVAL! Woho!
 
PUSS!
 
 
Gin&tonics på The bird med bland annat Sissel och Frida
 
 Moules party in my mouth
 
 Copenhagen ♥
 
 Copenhagen - Oslo t/r
 
 
 

Kommentera här: